Seria Galaxy S20, Galaxy Z Flip 4 și Fold 4 primesc actualizarea din mai

183
Seria Galaxy S20 Galaxy Z Flip 4 si Fold 4
Sursa foto: galaxyclub.nl

Tocmai am scris despre actualizarea de securitate din luna mai a lui Galaxy A54, care aduce noua funcție Image Clipper pe acel dispozitiv. Pe majoritatea telefoanelor Galaxy, însă, actualizarea este puțin mai plictisitoare. De exemplu, cel mai recent patch se lansează acum și pe seria Galaxy S20, pe Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, dar și pe Samsung Galaxy A23.

Pentru Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, actualizarea are o mărime de aproximativ 200MB. Versiunea de firmware G98**XXSGHWD4 nu face altceva decât să instaleze patch-ul de securitate din mai 2023, potrivit GalaxyClub. La fel se întâmplă la Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. La aceste modele, descărcarea cu versiunile de firmware F936BXXS2CWD9 și F721BXXS2CWD9, este ceva mai mare: aproximativ 350MB. Deși actualizarea este plictisitoare, cum am scris mai sus, vă sfătuim să o instalați, are rolul ei în materie de securitate.

Linkurile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din mai lansată pentru seria Galaxy S20 și Galaxy A23

Pe toate dispozitivele Galaxy, patch-ul conține peste 50 de remedieri pentru sistemul Android și peste 20 pentru interfața One UI a Samsung. Securitatea software-ului pe modemul Exynos a fost îmbunătățită și mai multe aplicații Samsung au fost, de asemenea, actualizate pe toate telefoanele.

Pe seria Galaxy S20, actualizarea este acum disponibilă pe dispozitivele libere de rețea din Europa. Momentan nu este disponibilă pe telefoanele blocare în rețelele mobile, dar vor urma și acestea în scurt timp. La fel este cazul cu Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4.

Firmware este un termen pentru programe speciale, de mici dimensiuni, care asigură comanda și controlul unor aparate și dispozitive inteligente. Termenul „firmware” a fost inventat de Ascher Opler în anul 1967.

Actualizare din mai este disponibilă și pentru Samsung Galaxy A23. Acesta a fost actualizat la Android 13 cu One UI 5 și One UI 5.1 în ultimele luni. Și acum dispozitivul primește o actualizare de peste 270MB la firmware-ul A236BXXS3CWD4. Patch-ul din mai face la fel ca pe alte dispozitive Samsung. Dar actualizarea mai face și altceva. De fapt nu face, dar confirmă că, din păcate, dispozitivul nu primește Image Clipper. Se pare că Samsung trage o linie de demarcație aici, între Galaxy A23 și frații săi mai mari: Galaxy A33 și Galaxy A53.

La fel ca pentru seria Galaxy S20, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, actualizarea pentru Samsung Galaxy A23 este disponibilă pe toate dispozitivele neblocate în rețelele mobile din Europa.