Seria Galaxy S22 primește programul One UI 6 beta

231
One UI 6 beta Galaxy S22 series
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Pe măsură ce Samsung se apropie de finalizarea One UI 6 bazată Android 14 pentru o lansare completă, compania lansează noi versiuni beta pe anumite dispozitive. Dar, între timp și seria Galaxy S22 a primit acces în programul One UI beta. Este vorba despre utilizatorii din Coreea de Sud și Marea Britanie.

După câteva lansări cu probleme, Samsung a lansat inițial One UI 6 beta anumitor utilizatori cu seria Galaxy S23. Această lansare a avut loc în urmă cu aproximativ o lună și, de atunci, am văzut că versiunea beta se extinde la mai multe dispozitive. Cel mai remarcabil, este că atât seria S23 de vârf, cât și Galaxy A54 și Galaxy A34, au intrat în programul beta pentru interfața One UI 6.

Seria Galaxy S22 în programul One UI beta în UK

Gigantul tech sud-coreean a început lansarea interfeței One UI 6.0 beta pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra în Coreea (firmware S90xNKSU3ZWIA) și Regatul Unit. Lansarea celei mai recente versiuni beta în UK pentru seria Galaxy S22 a început, cu versiunea de firmware S90*BXXU6ZWIA, iar actualizarea are aproximativ 2,8 GB, potrivit 9to5google. Programul beta pentru seria Galaxy S22 va fi disponibil și într-o serie de alte piețe în următoarele câteva zile. Este vorba despre China, Germania, India, Polonia și SUA.

Acum utilizatorii seriei Galaxy S22 din Marea Britanie pot încerca noul software și să ofere un feedback companiei dacă doresc. Înscrierile pentru programul beta pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra se pot face din aplicația Samsung Members. După ce intrați aici, apăsați cardul One UI 6 din partea de sus.

Samsung Members este o comunitate de profesioniști care oferă sprijin, feedback și analiză pentru telefoanele Galaxy. Oferă serviciile de care aveți nevoie legate de Galaxy, sfaturi pentru folosirea unei aplicații și cele mai recente știri despre produse.

One UI 6 pentru Galaxy S22 va rafina și mai mult sistemul de operare Android 14 în ansamblu. Panoul rapid are un aspect nou, iar UX-ul general este modificat pentru a face experiența One UI mai plăcută. Actualizarea nu este în general completă așa cum am văzut în trecut, dar face ajustări binevenite.

Flip 5 și Fold 5 vor intra și ele în programul beta luna aceasta

Ieri compania Samsung a confirmat că intenționează să lanseze actualizarea One UI 6.0 beta și pentru Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5, luna aceasta. Odată cu One UI 6 beta, ambele dispozitive vor avea un alt gust de One UI de la Samsung. Amintim aici un panou rapid mai organizat vizual, cu butoane mai mari pentru instrumentele cele mai frecvent utilizate. De exemplu Wi-Fi, Bluetooth, Luminozitate, Modul Noapte, Confort ochi, Vizualizare inteligentă și Control dispozitiv. De asemenea, acum puteți deschide panoul rapid complet cu o glisare rapidă din colțul din dreapta sus al afișajului.