Seria Galaxy Note 20 primește actualizarea Samsung One UI 4.1

328
Seria Galaxy Note 20 incepe sa primeasca actualizarea One UI 4.1
Sursa Foto: via phonearena.com

Noua interfață Samsung One UI 4.1 a fost lansată împreună cu seria emblematică Galaxy S22. De câteva zile Samsung a anunțat că începe să aducă noua experiență de sistem de operare și la modelele emblematice mai vechi. Acum, seria Galaxy Note 20 a început să primească actualizarea One UI 4.1. Astfel utilizatorii de Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra se vor putea putea bucura de o mulțime de funcții noi cu noua interfață Samsung.

Samsung One UI 4.1 pentru seria Galaxy Note 20 vine cu versiunea de firmware N98xFXXU3FVC5. Litera „X” din versiunea de firmware reprezintă o cifră reprezentativă a telefoanelor Galaxy Note 20 sau Galaxy Note 20 Ultra. Noua interfață aduce multe îmbunătățiri interesante, alături de remedierea erorilor standard și corecțiile de securitate, potrivit PhoneArena. Samsung One UI 4.1 aduce îmbunătățiri în Calendar, Samsung Pay, RAM Plus și multe altele.

Samsung One UI 4.1 ajunge la seria Galaxy Note 20

Samsung a anunțat pe ce telefoane va ajunge noua interfață și toate modificările pe care One UI 4.1 le va aduce telefonului tău. Dar, desigur, unele dintre acestea depind de modelul specific și dacă acesta îl poate suporta. Pe scurt, veți obține Google Duo Live Sharing; aplicația Expert RAW (în prezent este disponibilă pentru S21 Ultra și S22 Ultra, dar Samsung a spus că va fi disponibilă mai târziu și pentru Note 20 Ultra); Object Eraser; Streamlined Photo Sharing experience: și o tastatură bazată pe gramatică. O caracteristică interesantă este Object Eraser, care vă va permite să ștergeți umbrele și reflexiile luminii din fotografiile dvs. pentru o imagine mai bună.

Google Duo este o aplicație mobilă de chat video dezvoltată de Google și disponibilă pe Android OS și iOS. A fost anunțat la 18 mai 2016 și lansată la nivel mondial pe 16 august 2016. Google Duo este un serviciu gratuit.

Ca o altă experiență centrată pe fotografie, unele dintre modele vor primi aplicația Expert RAW. Așa cum am menționat mai sus, aplicația este disponibilă în prezent pentru seria S21 Ultra și S22, dar conform unei postării de pe blogul Samsung de mai devreme, ar urma să ajungă pe Samsung Galaxy Note 20 Ultra cândva mai târziu în acest an. Aplicația este în principiu pentru pasionații de fotografie și vine cu multe funcții și instrumente de editare, precum și control ISO și alegere între mai multe obiective pentru a captura orice subiect sau scenă.

Aplicația Calendar și Samsung Pay actualizate în One UI 4.1

În plus, cu Samsung One UI 4.1 pe seria Galaxy Note 20 primești un nou calendar inteligent. Noul Calendar va oferi o experiență mult îmbunătățită programului tău și datelor menționate de tine în Calendar. Practic, va putea prelua date din toate aplicațiile de mesagerie pentru a programa întâlniri pentru tine în aplicația Calendar.

Nu în ultimul rând, Samsung Pay primește și o îmbunătățire cu această actualizare de interfață. Acum, veți putea să vă stocați permisul de conducere, permisele de îmbarcare, actele mașinii și biletele de film în aplicație. O altă caracteristică pe care o aduce One UI 4.1 este RAM Plus. Aceasta vă oferă posibilitatea de a obține mai multă RAM virtual pentru o mai bună operare multifuncțională.