Versiunea mexicană a site-ului oficial Samsung făcea referire la modelul Samsung Galaxy S21 FE. Este posibil ca această referință să fie doar o eroare, dar pare mai probabil că Samsung se pregătește pentru lansarea preconizată din august. Samsung nu a confirmat încă telefonul, dar toate dovezile sugerează lansarea în acest an a noului model Fan Edition.

În 2020, Samsung a arătat clar că intenționează să lanseze în continuare modele „Fan Edition” ale seriilor sale emblematice. Această declarație a apărut după răspunsul covârșitor și extrem de pozitiv la Samsung Galaxy S20 FE. Acesta s-a vândut și se vinde foarte bine pe toate piețele internaționale.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy S20 FE ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F7895395||target:%20_blank|rel:nofollow”]

Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat în vară

Având în vedere acest lucru, ne-am așteptat încă de la lansarea seriei Galaxy S21 la un model Samsung Galaxy S21 FE. Cu toate acestea, Samsung nu a declarat încă oficial că este pe drum. Nu este prima dată când Samsung nu dă detalii despre viitoarele sale telefoane, este extrem de zgârcit cu acest lucru. Această reținere a companiei face cu atât mai curioasă o referire la un S21 FE pe site-ul Samsung Mexic.

Conform colegilor noștri de la AndroidHeadlines, referința la telefonul nelansat a apărut într-un meniu drop-down ca o reclamă. Imaginea prezintă două telefoane Galaxy S21 cu un text dedesubt care face referire la modelul Fan Edition. Meniul principal al site-ului atrage vizitatorul cu textul „Conoce más sobre Galaxy S21 FE – Aflați mai multe despre Galaxy S21 FE”. Totul este destul de clar în această postare. Din păcate, link-ul indică pagina de prezentare generală a seriei Galaxy S21, unde S21 FE nu poate fi încă găsit. Imaginea însoțitoare arată, de asemenea, un S21 obișnuit și pe Samsung Galaxy S21 Ultra.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Mexic are numele oficial Statele Unite Mexicane. Cu aproape două milioane de kilometri pătrați este a cincea țară ca mărime din America și al 13-lea cel mai mare stat din lume. Chihuahua, o rasă locală, este cel mai mic câine din lume și poartă numele unui stat mexican.[/vc_message]

Baterie de 4.500mAh și ecran de 6,4 inch pe S21 FE

Acum, este posibil ca aceasta să fie doar o greșeală. Cu toate acestea, este, de asemenea, posibil ca Samsung să se pregătească pur și simplu pentru lansarea dispozitivului și pe cineva din personalul site-ului la luat valul. Am văzut că astfel de lucruri s-au întâmplat și altădată.

În plus, suntem siguri că Samsung Galaxy S21 Fan Edition este pe drum. Am publicat randări și chiar o dată de lansare. Cu excepția cazului în care pandemia în curs de desfășurare nu conturbă serios lucrurile, noul Fan Edition va veni în curând.

O serie de detalii despre viitorul S21 FE sunt deja cunoscute. De exemplu, știm că telefonul va avea un ecran AMOLED de 6,4 inch, fără margini curbate. Săptămâna trecută am aflat că Samsung va pune o baterie de 4.500mAh în noul smartphone destinat fanilor.