Spotify și Samsung oferă utilizatorilor mai multe moduri de a asculta

255
Spotify si Samsung
Sursa foto: newsroom.spotify.com

Din 2018, Spotify și Samsung au o colaborare foarte prolifică. Parteneriatul dintre cei doi a permis utilizatorilor Samsung să-și conecteze fără probleme dispozitivele, astfel încât muzica să nu se oprească niciodată. Ajungem rapid până în 2022 și avem știri mai interesante de împărtășit pentru utilizatorii Samsung. Este vorba despre o nouă colaborare Spotify și Samsung pentru cei care doresc muzica lor preferată pe dispozitivele lor.

Muzica are puterea de a ne reda starea de spirit și de a aduce câteva vibrații în plus de fiecare dată. Acum parteneriatul Spotify și Samsung oferă utilizatorilor mai multe moduri de a asculta. Odată cu introducerea Spotify Group Session pe Google Meet, utilizatorii Spotify Premium de pe telefoanele Android își pot începe sesiunile de ascultare în timpul unui apel video, cu câțiva pași simpli.

Atingând cele trei puncte din colțul din dreapta jos al unui Google Meet pe telefonul său, gazda va vedea opțiunea de a începe o sesiune de ascultare, potrivit Spotifynewsroom. De asemenea, poate invita până la opt prieteni să se alăture din conturile lor individuale Spotify Premium, astfel încât să poată asculta și ei.

Parteneriat Spotify și Samsung benefic pentru mai multe dispozitive Galaxy

Să faci comisioane sau să alergi sau pur și simplu sunt stiluri de viață preferate de multă lume. Utilizatorii Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro pot profita la maximum de Spotify cu Google Assistant pe WearOS. Aceasta înseamnă că, cu câteva comenzi simple prin „Hei Google”, seria Galaxy Watch 5 poate reda muzică, poate întrerupe podcasturi sau poate crește volumul.

Samsung a lansat recent și noul set Galaxy Buds 2 Pro care oferă ascultătorilor cel mai bun sunet. Indiferent dacă sunteți în mișcare sau pur și simplu stați acasă, noile căști Samsung sunt activate cu Spotify Tap. Astfel vă permit să începeți să redați instantaneu coloana sonoră personală cu o apăsare rapidă.

Spotify este disponibil aproape în toată Europa, în America și Oceania, pe un total de 184 de piețe. Este disponibil pe majoritatea dispozitivelor, inclusiv pe computerele Windows și macOS, pe smartphone-uri și tablete iOS și Android.

Dacă cumpărați un Samsung Smart TV din 2022 sau un smartphone Samsung Galaxy, Spotify va fi preîncărcat la nivel global. Acest lucru va face trecerea la ascultare și mai ușoară, urmare a colaborării Spotify și Samsung.

Compania Spotify oferă acum trei luni gratuite de Spotify Premium utilizatorilor Samsung eligibili din 85 de piețe din întreaga lume. Această ofertă, pentru cei care nu au încercat până acum Spotify Premium, le permite noilor ascultători să se bucure de toate beneficiile Premium pe care fanii au ajuns să le iubească. Astfel utilizatorii Samsung nu au nicio scuză să nu asculte Spotify pe dispozitivele lor.

Oferta de trei luni Spotify Premium este disponibilă pentru utilizatorii eligibili Samsung și din România și Moldova. Este, de asemenea, disponibilă și în Australia, SUA, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Spania și Suedia printre altele.