Samsung Galaxy Z Flip 3 Gucci Fashion Luxury Edition

519
Samsung Galaxy Z Flip 3 Gucci Fashion Luxury Edition
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung va găzdui pe 11 august 2021 un eveniment Galaxy Unpacked 2021 când va dezvălui cele mai noi produse Galaxy. Atât Galaxy Z Fold 3, cât și Z Flip 3 sunt așteptate la eveniment, alături de alte produse Samsung. Pentru prima dată, cele două smartphone-uri pliabile vor fi introduse simultan. Mai mult, probabil că Samsung va lansa și un model în ediție limitată pentru ambele telefoane pliabile. Unul dintre acestea poate fi Samsung Galaxy Z Flip 3 Gucci Fashion Luxury Edition.

Colaborarea cu o companie de nivelul Samsung este tentantă pentru oricare altă companie din lume. Și în istoria recentă a companiei Samsung sunt câteva exemple de acest fel. La momentul lansării modelelor Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip, Samsung a lansat o ediție Thome Browne. Se pare că Samsung va lansa o versiune similară în ediție limitată pentru noile modele Z Flip și Z Fold. Săptămâna trecută am scris despre un posibil model Samsung Galaxy Z Flip 3 Louis Vuitton Limited Edition. Acum designerul grafic Giuseppe Spinelli a realizat deja o serie de redări cu Samsung Galaxy Z Flip 3 Gucci Fashion Luxury Edition.

Concept Galaxy Z Flip 3 Gucci Fashion Luxury Edition

Designer-ul italian a ales să realizeze un concept smartphone pentru noul Samsung Galaxy Z Flip 3, în numele brandului de modă Gucci. Acesta este exclusiv un model conceptual, nu există (din câte știm) nicio colaborare, cel puțin momentan, între Samsung și Gucci. Dar acest Samsung Galaxy Z Flip 3 Gucci Fashion Luxury Edition arată superb.

Compania de modă tradițional italiană Gucci a fost fondată acum 100 de ani, în 1921, de Guccio Gucci. Ani mai târziu, sigla companiei va fi formată din inițialele sale. Compania de modă de lux produce îmbrăcăminte, genți, jachete, pantofi, bijuterii, parfumuri și alte accesorii. Din 2004, Gucci face parte din conglomeratul francez de lux Kering, care include și alte mărci celebre precum Alexander McQueen, Balenciaga, Brioni și Yves Saint Laurent.

Kering este o corporație multinațională din Franța, specializată în bunuri de lux. Deține mărcile de lux Gucci, Yves Saint Laurent și Bottega Veneta, printre altele. În 2020, veniturile grupului Kering au atins 13,1 miliarde de euro.

Gucci comercializează în mod regulat produse cu sigla Gucci caracteristică și trei dungi roșii / verzi distincte – referindu-se la rădăcinile italiene. De asemenea, Giuseppe a inclus monograma tipică Gucci în design și conferă lui Samsung Z Flip 3 Gucci Fashion Luxury Edition un aspect deosebit de elegant. Există, fără îndoială, multe doamne care ar dori să fie văzute cu acest dispozitiv. Ediția Thom Browne, pe de altă parte, se adresează mai mult domnilor eleganți.

Probabil Samsung va continua parteneriatul cu Thom Browne

Cu toate acestea, Samsung pare să-și continue parteneriatul cu Thom Browne atât pentru Z Fold 3, cât și pentru Z Flip 3. Ambele modele în ediție limitată vor fi introduse pe 11 august 2021, simultan cu variantele standard. Anul trecut, ediția Z Flip Thom Browne a avut un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de aproximativ 2.500$, adică cu 1.100$ mai mult decât modelul standard. Pentru această sumă veți primi un Galaxy Watch și cel mai recent Galaxy Buds.

Se așteaptă ca Galaxy Z Flip 3 să aibă un ecran flexibil de 6,7 inch cu rezoluție Full HD+. Rata de reîmprospătare este acum de 120Hz, ceea ce va beneficia fără îndoială de confortul derulării. Modelul Flip original are o rată de actualizare de 60Hz. Ecranul exterior va fi mărit de la 1,1 inch la 1,83 inch.

Carcasa în două tonuri este, de asemenea, caracteristică. A fost ales un finisaj negru lucios în jurul sistemului camerei și al afișajului capacului. Restul carcasei capătă o culoare diferită. Samsung va lansa patru variante de culori ca standard, dar se așteaptă un total de 8 culori – unele culori pot fi oferite doar prin intermediul site-ului web Samsung ca variante personalizate exclusive. Culorile implicite vor fi negru, verde, bej și violet. În plus, un model gri, alb, albastru și roz este așteptat de la Galaxy Z Flip 3.

Sunt așteptate puține modificări în zona camerelor, conform LetsGoDigital. Camera selfie de 10MP din ecran va rămâne cel mai probabil neschimbată. Dual-camera, formată dintr-o cameră cu unghi larg de 12MP și o cameră de unghi ultra-larg de 12MP, va rămâne probabil identică cu originalul Z Flip.

Puternicul procesor Snapdragon 888 pe viitorul Flip

Este foarte posibil ca bateria să fie mai mare. Acest lucru ar fi de dorit pentru un afișaj de 120Hz – care necesită o cantitate mai mare de energie. Flip-ul original a fost echipat cu o baterie de 3.300mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 15W – cu fir și fără fir.

Firește, software-ul și hardware-ul vor fi, de asemenea, actualizate. Samsung Z Flip 3 va rula pe Android 11 în combinație cu interfața de utilizare One UI 3. Dispozitivul va fi alimentat de un procesor extrem de puternic – Qualcomm Snapdragon 888.

Pe 11 august, Samsung va prezenta oficial noile sale telefoane pliabile, probabil că ambele modele vor fi disponibile de la sfârșitul lunii august. Pe lângă cele două smartphone-uri pliabile, Samsung va dezvălui și Galaxy Watch 4 (Classic) și Galaxy Buds 2 în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Nu credem că vom primi un model Galaxy Z Flip 3 Gucci Fashion Luxury Edition, mai probabil doar un model Thom Browne.

SURSĂLetsgoDigital