Samsung premiat cu Design Excellence la Good Design Awards

285
Samsung premiat cu Design Excellence la International Good Design Awards Australia
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Patru produse Samsung au fost câștigătoarele celor mai prețioase premii Good Design Awards 2022 Australia. Acestea sunt Samsung The Freestyle, BESPOKE Cube Air Purifier AX53, BESPOKE Refrigerator și Samsung BESPOKE AirDresser. Fiecare dintre aceste produse a primit prestigiosul Good Design Award Gold Accolade la Australian Good Design Awards 2022.

Aflat la cea de-a 64-a ediție, Good Design Awards reprezintă cea mai mare onoare pentru design și inovație din Australia. Good Design Awards evidențiază impactul profund pe care o abordare condusă de design îl poate avea asupra succesului în afaceri și asupra rezultatelor sociale.

Trei produse electrocasnice din gama Samsung BESPOKE Home Appliances, BESPOKE Cube Air Purifier AX53, BESPOKE Refrigerator și Samsung BESPOKE AirDresser, pe lângă proiectorul portabil Samsung The Freestyle, au câștigat aur la categoria Product Design pentru design remarcabil și inovație care îmbunătățește viața australienilor.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

International Good Design Awards Australia premiază produsele Samsung

Samsung este încântat că a primit patru premii de aur la Good Design Awards 2022”. A declarat Jeremy Senior, Vicepreședinte – Consumer Electronics, Samsung Australia, potrivit SamsungNewsroom. „La Samsung, ne străduim să înțelegem nevoile, pasiunile și valorile clienților și să le traducem în produse și servicii care oferă valoare semnificativă”.

Samsung The Freestyle este un proiector portabil, puternic și simplu, care creează instantaneu un ecran mare oriunde v-ați afla. Oferă până la 100 inch de calitate de imagine și are difuzoare încorporate de 360° pentru un sunet captivant. Freestyle este practic un Smart TV cu ecran mare ușor de utilizat, fără stresul de configurare.

Printre produsele premiate de Australian Good Design Awards de-a lungul timpului se numără: Mitsubishi Magna wagon (1987), Ford XE Falcon, Mașina de tuns iarba Victa, Urechea bionică sau Inima artificială VentrAssist.

Despre The Freestyle, juriul Good Design Awards a spus: „The Freestyle de la Samsung prezintă un efect cinematografic impresionant dintr-un pachet surprinzător de mic. Cu un produs atât de mic și portabil, produsul prezintă oportunități nesfârșite de a facilita o experiență audio-vizuală pe ecran mare oriunde și oricând. Acesta este un produs foarte apreciat care ar trebui lăudat”.

BESPOKE Cube Air Purifier și gama de frigidere Samsung BESPOKE

Samsung BESPOKE Cube Air Purifier AX53. Aici designul se întâlnește cu funcționalitatea. Cu sistemul de purificare a aerului, atrăgător din punct de vedere vizual, practic silențios, îndepărtează până la 99,97% din particulele mari și ultrafine pentru a ajuta la furnizarea de aer curat în case.

Despre purificatorul de aer Samsung BESPOKE Cube AX53, juriul Good Design Awards a spus: „Acest produs a atras atenția juriului prin designul său îndrăzneț. Interfața de utilizator inteligentă, funcționarea silențioasă și un design uimitor fac acest purificator să iasă în evidență față de concurență”.

Gama de frigidere Samsung BESPOKE. Aceasta oferă consumatorilor personalizare și configurare a frigiderului pentru a satisface nevoile oricărei familii. Gama este personalizabilă în culori, modulară și include un frigider cu ușă franțuzească, un frigider cu o singură ușă, un congelator cu o singură ușă și un frigider cu montare inferioară. Fiecare având capacitatea unică de a se conecta împreună. Recent firgiderele Samsung Bespoke au fost clasificate „Cel mai bun – Sehr gut” în Germania.

Despre frigiderul Samsung BESPOKE, juriul Good Design Awards a spus: „Frigiderul Samsung BESPOKE este o gură de aer proaspăt într-o categorie conservatoare. Funcționalitatea mix and match menține aspectul vibrant și tânăr. Acest design este o perspectivă excelentă din partea echipei de design Samsung”.

Toate produsele au fost strict evaluate de specialiști

Samsung BESPOKE AirDresser. Uscătorul de haine este o abordare inovatoare a îngrijirii îmbrăcămintei care optimizează aerul și aburul puternic pentru a ajuta la îndepărtarea a până la 99% din germeni, alergeni și praf.

Despre Samsung BESPOKE AirDresser, juriul Good Design Awards a spus: „Construit robust, cu o gamă largă de funcții pentru diferite articole de îmbrăcăminte, acest AirDresser prelungește timpul dintre spălarea sau curățarea uscată a hainelor. Samsung a adus un aspect subtil gri închis, design compact și funcționalitate încorporată”.

Premiile Good Design 2022 au atras proiecte de design de înaltă calitate din Australia și din întreaga lume. Premiile au acoperit 11 discipline de design în peste 30 de categorii și subcategorii. Candidaturile au fost evaluate de peste 70 de jurați australieni și internaționali, inclusiv designeri, ingineri, arhitecți și lideri de gândire. Fiecare produs a fost evaluat în conformitate cu un set strict de criterii de evaluare a designului, care include Design bun, Inovație în proiectare și Impact în proiectare.