Actualizarea din septembrie ajunge la Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3

230

La doar o săptămână după upgrade-ul One UI 4.1.1, Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 primesc o nouă actualizare. De data aceasta este vorba despre patch-ul de securitate din septembrie, pe care aceste telefoane pliabile nu îl aveau.

După lansarea noilor Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4, Samsung a promis că va aduce versiunea One UI a acestor dispozitive la dispozitivele pliabile anterioare. Această promisiune a fost urmată curând de acțiuni concrete. Și astfel, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 au primit interfața Samsung One UI 4.1.1. Cu toate acestea, cele două smartphone-uri pliabile de anul trecut rulau pe patch-ul de securitate din august.

Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 primesc actualizarea de securitate din septembrie

Această „problemă” va fi rezolvată de Samsung săptămâna aceasta, odată cu lansarea patch-ului din septembrie pentru ambele dispozitive. Samsung Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 primesc acum versiunile de firmware F711BXXS2CVHF și respectiv F926BXXS1CVHF. Ambele versiuni au o marime de puțin peste 210MB și sunt trimise ca de obicei prin OTA.

Sunt actualizări reale de securitate, fără modificări sau inovații practice și nu aduc nimic altceva la cele două telefoane pliabile. Dar într-adevăr: după instalare, dispozitivele pliabile vor rula pe patch-ul din această lună.

Actualizările OTA (over-the-air) sunt utilizate în principal pentru smartphone-uri și dispozitive mobile similare și folosește conexiunea la internet existentă a acestor dispozitive. Asistența de la operatorul de rețea mobilă nu este necesară.

Samsung Galaxy Z Fold 3 a fost lansat în august 2021. Are un procesor Snapdragon 888, o baterie de 4.400 mAh, 12GB de memorie RAM și 512GB stocare. Telefonul va primi patru actualizări majore de Android, a primit Android 12 și va primi Android 13, Android 14 și Android 15. Smartphone-ul va primi va primi cel puțin cinci ani de actualizări de securitate.

Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost lansat pe 11 august 2021 în același timp cu Samsung Galaxy Z Fold 3. Telefonul are procesorul Qualcomm Snapdragon 888, 8GB de RAM și 128 / 256GB stocare. Galaxy Z Flip 3 este alimentat de o baterie de 3.300 mAh.

Actualizarea este acum disponibilă pentru toate versiunile de Flip și Fold 3 din Europa, inclusiv în România. Dacă nu ați primit încă o notificare că puteți descărca actualizarea, puteți verifica și manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.