Actualizarea din noiembrie ajunge la mai multe telefoane Samsung Galaxy

428
Actualizarea din noiembrie lansata pentru multe telefoane Samsung Galaxy
Sursa Foto: androidheadlines.com

Plouă cu actualizări de securitate, totul datorită companiei Samsung. Mai multe telefoane Samsung Galaxy primesc acum cea mai recentă actualizare de securitate din noiembrie 2021. Dispozitivele care primesc în prezent actualizara din noiembrie includ seria Galaxy S10, Galaxy Z Fold 2, seria Galaxy Note 9 și seria Galaxy S20.

Modelele internaționale ale seriei Samsung Galaxy S20 au primit deja actualizarea din noiembrie, conform AndroidHeadlines. Acum, este timpul ca variantele din SUA ale seriei Galaxy S20 să primească acest patch de securitate. Vorbind despre actualizarea pentru seria Galaxy S20 din SUA aceasta vine cu versiunea de firmware G98xU1UES2DUJ7.

Actualizarea pentru Samsung Galaxy Z Fold 2 lansată și în România

Proprietarii modelelor din seria Galaxy S10 din Europa primesc, de asemenea, cea mai recentă actualizare de securitate din noiembrie. Firmware-ul pentru Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ vine cu versiunea G97xFXXSEFUJ2. În timp ce pentru modelul S10 5G, software-ul vine ca G977BXXSBFUJ2.

După actualizarea din noiembrie a modelelor Fold 3 și Flip 3, acum Galaxy Z Fold 2 primește actualizarea. Se lansează în mai multe țări europene cu numărul de versiune F916BXXS2EUJ1. Actualizarea a fost lansată și pentru telefoanele pliabile din România și mai multe țări din Europa. Pentru a fi mai precis, actualizarea pentru Samsung Galaxy Z Fold 2 este disponibilă în Austria, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Kazahstan, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Rusia și Slovacia. Actualizarea mai include Slovenia, Europa de Sud-Est, Spania, Elveția, Republica Cehă, Regiunea Baltică, Țările de Jos, Țările Nordice, UK și Ucraina.

Țările Nordice sunt considerate Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia și Suedia. Au în general, economii dezvoltate și unele dintre cele mai înalte standarde de viață din lume. Au o populație mică în raport cu mărimea lor și majoritatea locuiește în orașe.

Nu în ultimul rând, seria Galaxy Note 9 primește și ea cea mai recentă actualizare de securitate. Cu toate acestea, actualizarea este în prezent live doar în țara de origine, Coreea de Sud. Are versiunea software N960NKSU3FUJ2. Potrivit buletinului oficial de securitate Samsung, actualizarea de securitate din noiembrie remediază o mulțime de vulnerabilități legate de securitate și confidențialitate.

Dacă dețineți un dispozitiv eligibil și locuiți în țările menționate mai sus, ar trebui să primiți cel mai recent patch de securitate. Împreună cu creșterea nivelului de corecție de securitate din noiembrie 2021, actualizarea aduce și remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității.