Actualizare pentru Bill Gates, a primit un Samsung Galaxy Z Fold 4

270
Actualizare pentru Bill Gates a primit Samsung Galaxy Z Fold 4
Sursa foto: via androidheadlines.com

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a dezvăluit anul trecut că folosește Galaxy Z Fold 3 de la Samsung ca smartphone principal. El a spus asta într-o sesiune Reddit AMA (Ask Me Anything) în mai 2022. Acum, filantropul miliardar a făcut upgrade la un telefon nou. Bil Gates a făcut upgrade la nimeni altul decât Samsung Galaxy Z Fold 4.

Potrivit lui Gates, președintele Samsung Lee Jae-yong i-a oferit un Samsung Galaxy Z Fold 4 în timpul vizitei sale în Coreea de Sud anul trecut. Cei doi lideri s-a întâlnit în august, la scurt timp după ce Samsung a lansat ultimele sale pliabile. Lee a știut în mod sigur că Bill Gates folosește un Galaxy Fold 3 și a decis să-l cadorisească cu un Fold 4. Cum internetul are momentele sale de umor inegalabil, un utilizator Reddit a subliniat că Bill Gates a vizitat sediul Samsung pentru a primi un telefon pliabil gratuit. A făcut economie de 1.800 de dolari!

Lăsând la o parte distracția, fondatorul Microsoft a împărtășit câteva informații despre decizia sa de a folosi un telefon pliabil Samsung. Potrivit acestuia, ecranul mare al lui Galaxy Z Fold 4 (desfășurat) îi permite să folosească dispozitivul ca tabletă atunci când este nevoie, lucru pe care a spus-o și anul trecut. Pliabilul Samsung are un afișaj Dynamic AMOLED 2X de 7,6 inch (19,30 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Ecranul are rezoluția de 1.812 x 2.176 pixeli și luminozitatea de 1.200 niți.

Bill Gates folosește acum un Galaxy Z Fold 4

Bill Gates a spus că folosește frecvent Galaxy Z Fold 4 pentru a-și verifica e-mailurile pe Outlook. El folosește, de asemenea, câteva alte aplicații Microsoft pe pliabil. „Microsoft mă implică în unele dintre planurile de cercetare și produse”, a spus el. În afară de smartphone-ul-tabletă pliabilă, Gates are un computer portabil alimentat de Windows. El folosește un laptop Windows Surface Studio.

După doi ani de studii universitare, Gates a renunțat la Universitatea Harvard și a fondat Microsoft. Afacerea l-a făcut milionar până la 26 de ani. În 2010 ziarul universității, Harvard Crimson, l-a numit pe Gates „Cel mai de succes abandon de la Harvard”.

Samsung a lansat pliabilele Fold 4 și Flip 4 în luna august alături de seria Galaxy Watch 5 și Buds 2 Pro. Ne așteptăm ca Samsung să-și dezvăluie dispozitivele pliabile de nouă generație în aceeași lună a acestui an, potrivit AndroidHeadlines. Dar zvonurile despre acestea au început deja să vină. Au fost unele informații mai timide despre Galaxy Z Flip 5, dar ne așteptăm la multe surprize cu viitorul Flip Samsung. Cel mai recent am aflat că Samsung Galaxy Z Fold 5 va fi mai gros și mai greu decât modelul din 2022.

Deși s-ar putea să nu fie cea mai bună veste pentru cei care așteaptă cu nerăbdare noul pliabil, greutatea și grosimea adăugate se datorează faptului că Samsung oferă un S Pen încorporat în carcasă. Dacă compania va găsi o modalitate de a face dispozitivul mai subțire și mai ușor vom afla doar la lansare.