Samsung Galaxy Z Fold 5 ar putea fi mai gros și mai greu

267
Samsung Galaxy Z Fold 5 ar putea fi mai gros si mai greu
Sursa foto : tomsguide.com

Chiar dacă zvonurile despre seria Galaxy S23 sunt în prim plan, sunt permanent informații și despre alte telefoane Samsung. Cel mai nou este despre viitorul telefon pliabil Samsung Galaxy Z Fold 5. Se zvonește că Galaxy Z Fold 5 va fi mai gros, lucru ce putea ajuta să stocheze un S Pen. Nu este ceva rău, mulți utilizatori de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Fold 4 doresc așa ceva.

Samsung Galaxy Z Fold 5 ar putea fi mai gros, dar și mai greu decât predecesorul său, Samsung Galaxy Z Fold 4. Acest lucru poate fi pentru a găzdui o suită de upgrade-uri la telefonul pliabil. Sunt informații despre un nou procesor, o camera principală mai mare și un slot pentru S Pen. Toate sunt binevenite, dar cei mai mulți utilizatori așteaptă un locaș pentru S Pen unde acesta se poate și încărca.

Samsung Galaxy Z Fold 5 posibil cu slot pentru S Pen

Această informație vine de la outlet-ul vietnamez The Pixel, care scrie că Galaxy Z Fold 5 va avea o grosime de 6,5 mm atunci când este deschis – o creștere cu 0,2 mm față de predecesorul său. În plus față de această creștere ca grosime viitorul Fold 5 va fi cu 12 grame mai greu.

Site-ul The Pixel susține că acest volum crescut este pentru a susține S Pen-ul Samsung, care va fi stocat în interiorul corpului. Adică la fel cum are Samsung Galaxy S22 Ultra sau anterior modelele Galaxy Note. Acesta ar fi un pas mare în design, utilizatorii Galaxy Z Fold 4 fiind nevoiți în prezent să cumpere o husă cu locaș pentru S Pen pentru Galaxy Z Fold 4 dacă doresc să depoziteze stiloul și telefonul împreună. Deci, această grosime suplimentară aparentă ar putea oferi o funcționalitate mai convenabilă.

Tom’sGuide este un site fondat în 2007 și are sediul la New York. Ajută cumpărătorii să decidă ce produse să cumpere, găsind cele mai bune oferte. Publică recenzii și testează noile produse arătându-le cum să profite la maximum de ele.

Un stylus original Samsung S Pen pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 / Fold 3 are 6,7 grame și dimensiunile de gabarit 132,1 x 7,7 x 7,4 mm. Un astfel de S Pen costă în jur de 40 de euro. Sunt și informații că Galaxy Z Fold 5 va veni cu o serie de upgrade-uri de performanță, potrivit Tom’sGuide.

Procesor mai performant și noi camere pe Galaxy Z Fold 5

Sunt informații că Samsung Galaxy Z Fold 5 va avea camere mai performante și un nou procesor Snapdragon. Acest presupus cip este denumit „Snapdragon 985”, potrivit sursei sus citate. Presupunem că acesta este un nume de cod pentru un cip nelansat, poate o versiune a cip-ului Snapdragon 8 Plus Gen 2, care urmează lui Snapdragon 8 Plus Gen 1 folosit în Galaxy Z Fold 4.

Față de Galaxy Z Fold 4, ne-am dori să vedem următorul pliabil Samsung cu o cameră de sub afișaj mult mai bună decât actuala de 4MP. Nu mai vrem să vedem nici cuta încă vizibilă pe Fold 4. Prețul Galaxy Z Fold 4 este un alt obstacol serios pe care Samsung trebuie să-l depășească. Dacă Samsung vrea ca Galaxy Z Fold 5 să nu aibă egal pe piață trebuie să umble și la preț. În caz contrar, dacă vrei neapărat un telefon pliabil, Galaxy Z Flip 4 sau viitorul Galaxy Z Flip 5 este alternativa mai accesibilă.