Caracteristici foto de pe seria Galaxy S22 ajung pe modelele mai vechi

273
Caracteristici foto de pe seria Galaxy S22 ajung pe modelele mai vechi
Sursa Foot: via tizenhelp.com

Odată cu seria Galaxy S22 compania Samsung a introdus câteva funcții noi pe camere. În plus, există și noi funcții care au fost lansate în aplicația Expert RAW. Acum Samsung aduce toate aceste funcții ale camerelor, cu lansarea interfeței One UI 4.1, pe mai multe din dispozitivele sale mai vechi.

Samsung Galaxy S21 Ultra a primit ieri aplicația Expert RAW stabilă pentru a îmbunătăți performanța camerei. Potrivit TizenHelp, aplicația va fi acceptată acum pe toate modelele Galaxy S21 Ultra. Revenind la noile funcții ale camerei, nu toate vor veni pe toate dispozitivele. Dar am aflat ce noi funcții vor ajunge pe fiecare model emblematic în parte.

În afară de caracteristicile de mai jos, telefoanele vor primi și o funcție de control a ferestrei pop-up și o funcție de stocare separată pentru videoclipurile camerelor din față și din spate. De asemenea, a îmbunătățit redarea și editarea pe aceste dispozitive. În cele din urmă, Samsung a făcut câteva modificări la pozițiile modului și le-a mutat în noile locații. Toate aceste caracteristici vor veni la modelele acceptate în actualizarea One UI 4.1, care ar putea începe să fie lansată de astăzi.

Caracteristici foto de pe seria Galaxy S22 ajung pe mai multe telefoane premium

Momentan aceste caracteristici aflate pe camerele foto din seria Galaxy S22 vor ajunge doar pe telefoane Samsung high-end. Este vorba despre seria Galaxy S20, Seria Galaxy S21, seria Galaxy Note 20, Galaxy S20 FE și Galaxy S21 FE.

Aceleași caracteristici foto din seria Galaxy S22 vor ajunge și pe telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 2, Z Fold 3 și Z Flip 3. Nu sunt momentan informații dacă aceste caracteristici (măcar unele dintre ele) vor ajunge și pe viitoarele model superioare din seria Galaxy A.

Cea mai scumpă fotografie din lume a fost vândută cu 6.500.000 milioane USD. Se numește Fantoma și a fost realizată de fotograful australian Peter Lik. A făcut fotografia în 2014 într-o peșteră.

Iată lista caracteristicilor care vor veni la anumite modele Samsung Galaxy:

  • Funcția de portret de noapte pe camera frontală. Pe telefoanele din seria Galaxy S20, seria Note 20, seria Galaxy S21, Samsung Galaxy Z Fold 2, Z Flip și Z Fold 3.
  • Suport pentru recunoașterea animalelor de companie. La seria Galaxy S21, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy S21 FE, seria Galaxy Note 20, Fold 2, Samsung Galaxy Z Flip și Galaxy S20 FE.
  • Funcție de editare a poziției luminii. Ajunge pe seria Galaxy S21, Fold 3, Flip 3, Galaxy S21 FE, seria Note 20, Fold 2, Galaxy Z Flip și Samsung Galaxy S20 FE.
  • Suport teleobiectiv pentru video portret. Pe seria Galaxy S21, Fold 3 și Galaxy S21 FE.
  • Vizualizare îmbunătățită a directorului – Director view. Pe seria Galaxy S21, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Flip 3.
  • Adăugați un teleobiectiv în modul pro și video pro. Ajunge pe Galaxy S21 Ultra, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra, Fold 3 și Fold 2.
  • Expert RAW (aplicație separată). Ajunge pe Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra, Galaxy S21 Ultra, Z Fold 2 și Fold 3