Au apărut dimensiunile ecranului la Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3

667
Au aparut dimensiunile ecranului la Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: via feat.ws

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 țin prima pagină pe site-urile dedicate telefoanelor mobile. În ultima perioadă mai multe detalii și imagini au fost dezvăluite despre ele, așa că avem o imagine la ce ne putem aștepta. Va fi prima dată când gigantul sud-coreean lansează două smartphone-uri pliabile în același timp.

În loc de seria Galaxy Note 21 care este lansată de obicei în a doua jumătate a fiecărui an, Samsung va lansa pe Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. S-au scris destul de multe despre cele două, dar încă nu știm chiar totul. Știm că Flip-ul Samsung cu clapetă poate veni cu un ecran de exterior mai mare și în mai multe culori.

Galaxy Z Fold 3 cu dimensiuni de ecran aproape ca Z Fold 2

Cunoscutul Universe Ice reiterează faptul că Galaxy Z Fold 3 va avea aceleași dimensiuni de ecran ca și predecesorul său. Asta înseamnă că vom avea un afișaj principal de 7,56 inch (19,43 cm) cu rezoluția de 1.768 × 2.208. Ecranul exterior va avea diagonala de de 6,33 inch (16,08 cm) și rezoluția 832 x 2.268. De această dată, este posibil ca ecranul exterior să aibă o rată de reîmprospătare de 120Hz. Diagonalele ecranelor diferă foarte puțin de Samsung Galaxy Z Fold 2.

Samsung Galaxy Z Fold 3 va fi compatibil cu S Pen și UWB va fi la bord, știm acest lucru din certificarea FCC. Va avea o camera selfie in-display și tot sub ecran va fi și senzorul de amprentă digital. Procesorul Snapdragon va fi însoțit de 12GB de memorie RAM și 512GB la bord de stocare. Au apărut deja informații că Snapdragon 888+, lansat ieri poate fi procesorul lui Z Fold 3, dar sunt doar zvonuri momentan. Se așteaptă ca ambele telefoane pliabile să aibă Adaptive UI sau Split UI, prețuri mai accesibile și un rating IP.

Split UI este o interfață adaptivă în care ecranul este divizat în două părți și poate fi ajustat în funcție de orientarea dispozitivului (portret sau peisaj). Split UI este potrivită pentru navigarea pe un ecran mare sau pe tabletă.

Samsung a început producția celor două telefoane pliabile

AndroidCommunity a aflat dimensiunile celor două modele dintr-o altă sursă: Tron (@FrontTron). Tipsterul a scris că Samsung Galaxy Z Flip 3 va avea un ecran interior de 6,7 inch (17,02 cm) și un ecran extern de 1,9 inch (4,83 centimetri). Ecranul intern este identic cu originalul Samsung Galaxy Z Flip, dar sunt informații că va avea o rată de 120Hz. Ecranul extern este mai mare la Flip 3. Galaxy Z Fold 3 va avea un ecran interior de 7,55 inch și un ecran de 6,23 inch la exterior, conform Tron. Dimensiunile sunt foarte apropiate de cele remise de Ice Universe.

Cele două pliabile vor veni cu un cadru exterior mai rezistent, recent brevetat de Samsung: Armor Skin și Armor Layer. Ambele telefoane pliabile vor veni cu Android 11 și, probabil, cu Samsung One UI 3.5. Am scris deja că producția a început și Samsung va produce aproximativ 7 milioane de bucăți din cele două.