Galaxy Z Flip 5 și Fold 5 primesc actualizarea din octombrie 2023 în SUA

299
Galaxy Z Flip 5 si Galaxy Fold 5 primesc actualizarea din octombrie 2023
Sursa foto: via samlover.com

Ieri, Samsung a publicat buletinul de securitate din octombrie 2023 pe site-ul său oficial. După ce am primit informațiile despre actualizarea din octombrie 2023, era de așteptat ca Samsung să lanseze în scurt timp noua actualizare lunară pentru oricare dintre dispozitivele sale. Acum acest lucru s-a întâmplat, Galaxy Z Fold 5 și Flip 5 primesc actualizarea din octombrie 2023 în SUA.

Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5, modelele blocate în rețelele mobile din SUA primesc actualizarea din octombrie 2023. De cele mai multe ori, utilizatorii de smartphone-uri din SUA sunt în urmă în ceea ce privește disponibilitatea noilor actualizări. Acum este altfel. Utilizatorii de Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Fold 5 din SUA sunt primii care primesc noua actualizare.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din octombrie 2023 lansată pentru Flip 5 și Fold 5 în SUA

Modelele blocate de operator ale Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 au început să primească actualizarea din octombrie 2023 cu numerele de versiune de firmware F946USQS1AWI3 și, respectiv, F731USQS1AWI3, potrivit SamLover. În prezent, actualizarea a fost lansată pe rețeaua Verizon, dar ar putea fi extinsă în curând și la alți operatori.

Verizon Communications a fost fondată în 7 octombrie 1983 și are cu sediul în New York. Verizon avea 117.100 de angajați (ianuarie 2023) și ~136,8 miliarde USD venituri (2022). Verizon operează rețeaua wireless cea mai fiabilă din SUA.

Actualizarea de securitate din octombrie 2023 aduce mai multe remedieri de vulnerabilități de securitate. Actualizarea se concentrează în principal pe îmbunătățirea securității dispozitivului, ceea ce va crește fiabilitatea acestuia. În detaliu, 34 de patch-uri diferite sunt incluse de Google, iar alte 12 probleme sunt rezolvate de Samsung pentru dispozitivele Galaxy.

În afară de îmbunătățirile de securitate, actualizarea poate include și alte îmbunătățiri. Toate acestea vor spori performanța și vor face dispozitivele mai stabile atunci când efectuează diferite sarcini. Deci, dacă întâmpinați probleme legate de software sau orice alte probleme, atunci ar trebui să actualizați dispozitivul la cea mai recentă versiune.

Dacă utilizați un smartphone Galaxy Z Fold 5 sau Galaxy Flip 5 de la Verizon, atunci ar trebui să primiți o notificare privind disponibilitatea actualizării. Dacă nu a ajuns încă pe dispozitivul dvs., atunci trebuie așteptați pentru că uneori este nevoie de timp pentru a ajunge la fiecare dispozitiv. Alternativ, puteți verifica manual disponibilitatea actualizării accesând meniul de actualizare software din setările principale ale dispozitivului.