Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 primesc programul One UI 6 beta

306
One UI 6 Android 14 beta
Sursă foto: TheVerge

La sfârșitul lunii trecute, o postare pe forumul comunității Samsung a indicat că lansarea One UI 6 / Android 14 beta pentru Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Flip 5 a fost amânată până în octombrie. Acum este octombrie și cele mai noi pliabile Samsung au primit versiunea beta a actualizării One UI 6 / Android 14.

Vă reamintim că Google a lansat în sfârșit Android 14 cu Pixel 8 și Pixel 8 Pro pe 4 octombrie. Acest lucru ar trebui să mobilizeze și mai multe Samsung pentru a reduce decalajul dintre primirea celei mai recente versiuni Android pentru telefoanele Pixel și momentul în care actualizarea Android 14 și One UI 6.0 vor ajunge pe primele telefoane emblematice Galaxy.

Programul One UI 6 beta lansat pentru Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Fold 5

Versiunea de firmware One UI 6.0 beta pentru Samsung Galaxy Z Fold 5 este F946BXXU1ZWJ2 și cântărește 2,7 GB. În același timp versiunea de firmware pentru Galaxy Z Flip 5 este F73U1EU1ZWJ2, potrivit site-ului american TheVerge. Vedeți pe I❤️Samsung toate noutățile ce vor ajunge pe telefoanele Samsung Galaxy cu interfața Samsung One UI 6.0!

Ambele actualizări includ și corecția de securitate din octombrie 2023. Dacă sunteți înscriși cu Fold 5 sau Galaxy Z Flip 5 în programul beta, puteți instala acum actualizarea de securitate. Mergeți la Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.

TheVerge este un site american lansat în 2011. A câștigat cinci premii Webby în 2012. Pentru cea mai bună redactare; cel mai bun podcast; cel mai bun design vizual; cel mai bun site de electronice de consum și cea mai bună aplicație de știri pentru mobil.

Android 14 a fost așteptat inițial în august, la fel ca Android 13 anul trecut. Anul trecut, modelele Pixel compatibile au primit Android 13 pe 15 august. A fost cu mai mult de două luni înainte ca seria Galaxy S22 să primească actualizarea.

După cinci actualizări majore beta seria Galaxy S23 ar putea primi oricând versiunea finală stabilă One UI 6. Reducerea intervalului de timp dintre primirea Android 14 de către modelele Pixel și seria emblematică Galaxy S23 ar putea duce la îmbunătățirea vânzărilor din seria Galaxy S24 anul viitor.