Samsung Galaxy Book 2 Go lansat cu procesor Snapdragon7c+ Gen 3

200
Samsung Galaxy Book 2 Go
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Galaxy Book 2 Go, un computer compact de înaltă performanță, a fost lansat de compania Samsung. Este un laptop accesibil în gama Galaxy Book 2 și are la bord procesorul Snapdragon7c+ Gen 3. Este un laptop care oferă performanțe ridicate, cu un design axat pe mobilitate, beneficiind în același timp de caracteristicile ecosistemului Galaxy.

Galaxy Book 2 Go este subțire și ușor, cu o grosime de 15,5 mm și o greutate de 1,44 kg. Șasiul său ultra-compact are margini subțiri și are un ecran LCD IPS Full HD de 14 inch (35,56 centimetri) cu o potrivire mai bună a culorilor și un confort vizual mai mare. Cu o balama care poate fi rotită până la 180°, Galaxy Book 2 Go se adaptează ergonomic la toate utilizările. Este certificat MIL-STD-810H, standard care garantează o utilizare rezistentă la temperaturi extreme, umiditate, precum și la șocuri, vibrații și căderi. Laptopul are un nivel SAR trunchi/membre: 0,346 W/kg, potrivit Samsung Newsroom.

Samsung Galaxy Book 2 Go – sinergie optimă cu ecosistemul Galaxy

Cu procesorul Qualcomm Snapdragon 7c+ Gen 3, Samsung Galaxy Book 2 Go oferă performanțe optimizate, indiferent dacă lucrați, apelați video sau vă distrați. Procesorul este fabricat de TSMC cu tehnologia de 6 nm. Asta înseamnă că este și eficient din punct de vedere energetic. De asemenea, are o durată de viață lungă a bateriei, astfel încât să îl puteți folosi toată ziua sau să vizionați până la 21 de ore de videoclipuri cu o singură încărcare. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, tiparele de utilizare și alți factori. Conectivitatea Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.2 completează pachetul pentru navigarea online cu mai multă viteză și mai puțină latență.

Samsung Galaxy Book 2 Go a fost conceput pentru a se conecta perfect cu ecosistemul Galaxy. Împreună, dispozitivele Galaxy permit utilizatorilor să descopere noi modalități de a comunica, lucra și juca fără probleme.

Conectarea cu Windows/Mobile Connected permite accesul la conținutul smartphone-ului tău Galaxy de pe Galaxy Book 2 Go. Prin urmare, utilizatorii își pot gestiona aplicațiile, pot efectua apeluri și pot trimite mesaje direct de pe computerul lor. Unele aplicații mobile pot limita partajarea conținutului pe alte ecrane sau pot necesita un ecran tactil pentru interacțiuni. Este posibil să lansați până la 5 aplicații simultan pe un PC cu Windows 11.

Cu funcția Al doilea ecran, utilizatorii pot crea un spațiu de lucru digital îmbunătățit prin extinderea sau oglindirea ecranului Galaxy Book 2 Go pe o tabletă Galaxy Tab. Modele compatibile sunt Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+ și Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Vă puteți exprima creativitatea folosind S Pen-ul pentru a desena pe tabletă.

Multi Control și Quick Share pe Galaxy Book 2 Go

Funcția Multi Control permite utilizarea unui mouse, tastatură sau touchpad pentru a controla simultan Galaxy Book 2 Go și tabletele sus amintite. Este o modalitate mai simplă și mai fluidă de a vă gestiona toate sarcinile. În același timp, Samsung Notes sincronizează notele pe toate dispozitivele Galaxy configurate cu același cont Samsung. Astfel vă puteți găsi notele pe toate dispozitivele Galaxy simultan.

Caracteristica Quick Share vă permite să partajați fără fir fișiere, fotografii și videoclipuri între dispozitivele Galaxy (laptop-uri, tablete și smartphone-uri), rapid și fără a pierde calitatea. Partajare rapidă este disponibilă pe smartphone-urile Galaxy și tabletele Galaxy care rulează Android versiunea 10 și One UI 2.1 sau o versiune ulterioară Galaxy Books lansat în 2020 sau ulterior. Necesită Wi-Fi și o conexiune Bluetooth.

Împerecherea automată a Galaxy Buds economisește timp deoarece acestea sunt recunoscute instantaneu de Galaxy Book 2 Go. Modele compatibile sunt Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro, leguninoasele Galaxy Buds Live și Samsung Galaxy Buds+. Este necesară o conexiune Bluetooth.

Laptopul Samsung Galaxy Book 2 Go va fi comercializat exclusiv pe site-ul Samsung din 20 ianuarie 2023. Momentan nu știm prețul.