Samsung Galaxy S21 FE nu va fi lansat la Galaxy Unpacked 2021

382
Samsung Galaxy S21 FE nu va fi lansat la Galaxy Unpacked 2021
Sursa Foto: letsgodigital.org

Invitațiile de presă oficiale au fost trimise acum de Samsung, data evenimentului Galaxy Unpacked 2021 este deci fixată. La 11 august 2021, Samsung va găzdui un eveniment major Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai recente dispozitive mobile. La începutul acestui an a devenit clar că Samsung nu va lansa o serie Galaxy Note 21. Multă vreme am știut că Samsung Galaxy S21 FE își va face apariția și el în timpul acestui eveniment. Nu va fi așa.

Așteptările cu privire la cel mai ieftin model din seria Galaxy S21 sunt mari. Pentru cei care așteaptă cu nerăbdare acest nou model din seria S, din păcate avem vești proaste. Prietenii noștri de la LetsGoDigital au văzut documentația oficială de la Samsung care precizează că Galaxy S21 FE nu va fi introdus în timpul evenimentului Galaxy Unpacked. Dispozitivul este încă așteptat în 2021, dar este pur și simplu prea devreme pentru o lansare luna viitoare.

Samsung Galaxy S21 FE nu vine Unpacked 2021 din august

Această știre nu vine ca o surpriză în acest moment. În ultimul timp au fost mai multe zvonuri că Samsung va amâna lansarea lui S21 FE din cauza lipsei de cipuri. Cu toate acestea, această poveste a fost infirmată de Samsung agenției de presă Bloomberg. În acest fel a existat o oarecare speranță că Samsung Galaxy S21 FE va ajunge în cele din urmă în august. Mai ales după ce Evan Blass a postat mai multe imagini online la începutul acestei luni cu toate dispozitivele Samsung Galaxy care sunt așteptate în timpul Unpacked 2021. S21 FE a fost, de asemenea, printre ele.

Prin urmare, posibil ca Samsung să fi intenționat inițial să lanseze oficial pe Galaxy S21 FE în timpul evenimentului Unpacked. Oricum, știm sigur, luna viitoare Samsung nu va anunța oficial modelul Galaxy S21 Fan Edition. Probabil va trebui să așteptăm până în octombrie. Din fericire, sunt așteptate câteva alte smartphone-uri Samsung, ceasuri inteligente și căști fără fir.

Primul telefon Fan Edition a fost varianta recondiţionată a lui Galaxy Note 7. A fost numit Galaxy Note Fan Edition. A fost urmașul lui Note 7 lansat în august 2016. Fan provine din latină, fanaticus însemnând „nebun, dar divin inspirat”.

Primim în august smartphone-urile pliabile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Un Galaxy Z Flip 2 nu a fost niciodată anunțat, dar, de vreme ce Samsung va introduce ambele telefoane pliabile simultan de această dată, Samsung a decis să egalizeze numele – pentru a evita confuzia cu privire la modelele noi / vechi.

Nu vom primi tablete la evenimentul Samsung din august

În plus, sunt așteptate ceasurile inteligente Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. De asemenea, va exista o schimbare a numelor aici. Galaxy Watch 4 Classic va fi succesorul lui Watch 3. Galaxy Watch 4, pe de altă parte, va fi succesorul lui Galaxy Watch Active 2.

În cele din urmă, sunt așteptate și noi căști fără fir: Samsung Galaxy Buds 2. Acestea vor fi mai puțin avansate decât Galaxy Buds Pro, care a fost anunțat la începutul acestui an cu seria Galaxy S21. Vestea este bună, la fel și prețul.

Anul trecut, Galaxy Tab S7 și Tab S7+ au debutat la evenimentul de vară Galaxy Unpacked. Astfel, unii se așteptau ca aceste tablete să primească măcar un urmaș luna viitoare. Cu toate acestea, se pare că este prea devreme pentru o serie Galaxy Tab S8 – aceste noi tablete nu sunt așteptate până în 2022.

Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2021 va avea loc pe 11 august 2021 și va începe la ora 17:00, ora României.

Specificații tehnice așteptate pe Samsung S21 Fan Editon

Revenind la Samsung Galaxy S21 FE, acesta va avea un ecran puțin mai mic decât predecesorul său, Samsung Galaxy S20 FE. Este probabil un ecran Super AMOLED de 6,4 inch (16,26 centimetri) cu rezoluție Full HD+. Va fi un ecran plat cu rata de actualizare de 120Hz. Samsung va opta din nou pentru un panou din spate din plastic.

Bineînțeles, atât hardware-ul, cât și software-ul sunt reînnoite. Vom primi sistemul de operare Android 11 în combinație cu interfața Samsung One UI 3.1. În ceea ce privește chipset-ul, era în cărți puternicul Qualcomm Snapdragon 888. Cu toate acestea, din cauza lipsei persistente de cipuri, Samsung pare să opteze acum pentru Exynos 2100.

Potrivit ultimelor zvonuri, noul model Fan Edition va putea fi încărcat și foarte rapid. Celelalte modele Galaxy S21 acceptă încărcarea rapidă cu o putere maximă de încărcare de 25W. Cu S21 Fan Edition se spune că este de 45W. Aceasta ar fi cu siguranță o îmbunătățire binevenită! Se așteaptă progrese și mai mari cu seria Galaxy S22, moment în care Samsung va introduce încărcarea de 65 de wați.

Samsung S21 FE va ajunge probabil în patru culori proaspete: gri, alb, violet și verde. Galaxy S20 FE a fost lansat în octombrie anul trecut și probabil că acesta va fi cazul cu Galaxy S21 FE.

SURSĂLetsgoDigital