Galaxy S23 Ultra poate utiliza o cameră foto de 200MP

1985
Galaxy S23 Ultra poate utiliza o camera foto de 200MP
Sursa Foto: androidheadlines.com

Mai mulți fani Samsung sperau că Samsung va include o cameră de 200MP pe Galaxy S22 Ultra. Se pare că acest lucru nu se va întâmpla. Dar, conform ultimelor zvonuri, Samsung Galaxy S23 Ultra ar putea folosi acea cameră de 200MP, lansată recent de Samsung.

Această informație, via AndroidHeadlines, provine de la Ice Universe, un cunoscut tipster cu multe informații veridice despre dispozitivele Samsung. Rețineți că Universul de Ghiață nu a confirmat că se va întâmpla acest lucru. Tipsterul a spus doar că Samsung are în vedere acest lucru, deci încă nu este stabilit nimic concret.

Samsung Galaxy S23 Ultra posibil cu o cameră de 200MP

După cum am scris destul de recent, Samsung a anunțat un nou senzor de cameră de 200MP, ISOCELL HP1. De asemenea, am scris că Xiaomi pregătește un smartphone cu o camera de 200MP cu acest senzor ISOCELL HP1. Ar fi ciudat ca Xiaomi să lanseze mai întâi un telefon cu acest senzor, dar au mai fost astfel de cazuri și înainte. Camera de 108 megapixeli lansată de Samsung a apărut prima data pe un telefon Xiaomi. Cum până la lansarea lui Galaxy S23 Ultra mai este mult timp, este posibil ca această camera să ajungă inițial pe un telefon Xiaomi.

Noul senzor de cameră Samsung de 200MP pare foarte atrăgător, cel puțin pe hârtie. Este cu pixeli mari și poate produce imagini de 50 megapixeli sau 12,5MP utilizând binningul de pixeli. Arată extrem de convingător pentru fotografierea cu lumină slabă, dar încă o dată, pe hârtie. Rămâne de văzut cum va funcționa în viața reală, deoarece va avea nevoie și de un software de cameră pe măsură.

Pixelul este un element component, foarte mic, al imaginilor grafice digitale. Cuvântul provine din engleză de la PICture ELements (elemente de imagine). Un multiplu des întrebuințat este 1MP, care este egal cu un 1 milion de pixeli.

Seria S23 va fi lansată doar în 2023

Seria Galaxy S23, din care face parte și Galaxy S23 Ultra va fi lansată în ianuarie 2023, așa că suntem departe de acea lansare. Seria Galaxy S22 este acum în centrul atenției, deoarece se așteaptă să fie lansată în ianuarie 2022. Mulți voi spune că este încă prea devreme pentru a vorbi despre Galaxy S23 Ultra și asta este adevărat. Ice Universe a primit totuși niște informații despre acest telefon, așa că ni s-a părut corect să scriem despre asta. Specificațiile lui Galaxy S23 Ultra sunt momentan departe de a fi cunoscute.

În afară de o cameră de 200MP, Galaxy S23 Ultra poate aduce și o cameră in-display. Galaxy Z Fold 3 a devenit primul smartphone Samsung cu o astfel de cameră. Implementarea nu este însă cea mai bună, așa că Samsung a decis să o omită cu seria Galaxy S22. Dacă S23 Ultra va aduce o versiune nouă și îmbunătățită a camerei sub ecran împreună cu frații săi, vom vedea.