Galaxy Z Flip 5 va avea un ecran exterior mai mare și mai bun

255
Galaxy Z Flip 5 va avea un ecran exterior mai mare
Sursa foto: via sammobile.com

Chiar dacă suntem la câteva luni distanță de lansarea lui Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5, informațiile despre cele două pliabile Samsung se intensifică. Cele mai multe zvonuri au fost despre Galaxy Z Flod 5, dar prea puține despre viitorul Flip.

Un recent videoclip realizat de Techizo Concept, apărut zilele trecute aduce mai multe detalii despre Samsung Galaxy Z Flip 5. Conform TizenHelp, Galaxy Z Flip 5 va primi un ecran exterior mai mare și îmbunătățit. Viitorul Flip va oferi astfel mai mult spațiu pe ecranul extern pentru a vizualiza notificări, setări rapide, widget-uri și multe altele. Este a doua oară când aflăm că Flip 5 va avea un ecran exterior mult mai mare.

Ecran exterior de 3,14 inch pe Galaxy Z Flip 5

Un ecran pe capac mai pătrat și mai mare de 3,14 inch (7,98 cm) vor schimba jocul și Flip-ul va concura cu Oppo și Motorola. Informația precedentă era despre un ecran extern de 3,4 inch. Având în vedere că Galaxy Z Flip 4 are un ecran extern de 1,9 inch (4,83 cm), diferența este binevenită. Motorola Razr 2022 are un ecran extern de 2,7 inch (6,86 cm). OPPO Find N2 Flip unul de 3,26 inch (8,28 centimetri).

Flip 5 va avea certificare IPX8, la fel ca Samsung Galaxy Z Fold 5. Se pare că pentru rezistența la praf mai avem de așteptat. În plus, Flip 5 va avea la bord procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, la fel ca Fold 5, și 8GB de memorie RAM. Flod-ul va avea memorie RAM mai mare și stocare mai multă.

RAM – Random Access Memory sau Memorie cu acces aleator. Este denumirea generică pentru orice tip de memorie care poate fi accesată aleator. Oferă acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare.

Pe partea foto, Samsung vor fi două camere pe Galaxy Z Flip 5. Se pare că telefonul va avea o cameră principală de 12MP mai mare, oferind, sperăm, o calitate îmbunătățită a imaginii și video, în condiții de lumină scăzută. Cu toate acestea, o rezoluție sub-50MP ar însemna că nu va avea înregistrare video 8K, prezentă în seria Galaxy S23. Cu toate acestea sunt unele informații că Flip-ul ar putea avea suport pentru înregistrare 8K.

Capacitatea bateriei este momentan necunoscută, dar așteptăm o baterie mai mare decât în Flip 4. În schimb, sunt informații despre creșterea vitezei de încărcare, dar fără detalii concrete. Galaxy Z Flip 5 și Fold 5 vor fi anunțate în august împreună cu seria Galaxy Watch 6.