Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 primesc patch-ul de securitate din octombrie

369
Galaxy Z Fold 3 si Z Flip 3 primesc patch securitate din octombrie 2021
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 primesc acum patch-ul de securitate din octombrie 2021. Cel mai recent patch de securitate este disponibil pentru Samsung Galaxy Z Fold 3 cu versiunea de firmwarw F926NKSU1AUID. În același timp, Samsung Galaxy Z Flip 3 primește versiunea de firmware F711NKSU2AUIE.

Actualizările SMR (Security Maintenance Release) ale celor două telefoane pliabile sunt în prezent limitate la Coreea de Sud. Dar, ca de obicei, compania le va pune la dispoziția utilizatorilor de Galaxy Z Fold 3 și Flip 3 în alte părți ale lumii în următoarele zile. Cu toate acestea, noile actualizări nu includ funcții noi, așa cum v-ați aștepta de la actualizările de firmware.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Z Fold 3, seria Galaxy S20 și Note 20 primesc actualizarea din octombrie

În afară de Galax Z Fold 3 și Flip 3, patch-ul de securitate este disponibil și pe seria Galaxy S21. La fel și acesta a debutat tot în Coreea, conform SamMobile. Mai mult aici, pe lângă patch-ul de securitate, actualizarea a adus și Digital Key pe Galaxy S21+ și pe S21 Ultra. Noua funcție va ajunge și pe Galaxy Z Fold 3, Galaxy Note 20 Ultra și Samsung Galaxy Z Fold 2 cu o actualizare viitoare.

Mai mult, ieri Samsung a început să lanseze actuaizarea din octombrie și pe seriile Galaxy S20 și Galaxy Note 20. Actualizarea a fost lansată tot în Coreea de Sud. Apoi Samsung va lansa cel mai recent patch de securitate pe toate smartphone-urile Galaxy acceptate în zilele următoare. Sunt incluse aici dispozitive entry-level, mid-range și premium. Cu toate acestea, nu știm care va fi urmărorul Galaxy care va primi cel mai recent patch.

Coreea de Sud cu ~51,7 milioane de locuitori este una dintre cele mai dens populate țări, cu peste 500 de locuitori pe km². Aproximativ jumătate din populație trăiește în zona metropolitană Seoul, un oraș cu a patra cea mai mare producție economică din lume.

Ce conține noua actualizare de securitate din partea Android și Samsung nu se știe acum. Ca de obicei vom afla acest lucru în prima săptămână din lună. Judecând după numerele de firmware care însoțesc aceste noi actualizări, Samsung ar trebui să îmbunătățească mai mult decât nivelul de securitate la seria Galaxy S20 și seria Galaxy Note 20.

Nu putem confirma noile adăugiri și modificări pentru moment, deoarece actualizarea este limitată la Coreea, conform MsPowerUser. Oricum, actualizările pentru gama Galaxy S20 și Note 20 au versiunile de firmware G98xNKSU1EUI3 și, respectiv, N98xNKSU1DUI2.

Utilizatorii unui telefon dintre cele de mai sus ar trebui să primească o notificare de actualizare în acest sens. Aceeași notificare va ajunge în cele din urmă și pe alte piețe. Utilizatorii pot verifica, de asemenea, dacă actualizarea este disponibilă pentru descărcare, deschizând aplicația Setări de pe telefoanele lor și navigând la Actualizare software.