Samsung Galaxy Z Fold 4 primește actualizarea din ianuarie

235
Samsung Galaxy Z Fold 4 primeste actaulizarea din ianuarie
Sursa foto: galaxyclub.nl

Compania Samsung continua să lanseze actualizarea de securitate din ianuarie pe tot mai multe dispozitive. Următorul telefon Samsung pe care puteți instala actualizarea din ianuarie este Samsung Galaxy Z Fold 4. În mod surprinzător, aceeași actualizare nu este încă disponibilă pe Galaxy Z Flip 4. Dar aceasta este chestiune de zile până ajunge și la noul Flip.

În timp ce seria Galaxy S22 va fi depășit în curând de noua serie Galaxy S23, pliabilele din seria Z sunt încă de top în clasa lor pentru mult mai mult timp. Preconizata lansare a Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 va avea loc doar în august, potrivit GalaxyClub. Cu upgrade-ul One UI 5.1 foarte aproape, mai sunt multe de experimentat cu dispozitivele în prima jumătate a anului. Noua interfață Samsung One UI 5.1 va debuta cu seria Galaxy S23 pe 1 februarie.

Samsung Galaxy Z Fold 4 primește patch-ul din ianuarie 2023

Dar uneori actualizările sunt cât se poate de plictisitoare. Mai ales cele care vin după o actualizare majoră de software, care de obicei nu aduc nimic nou. Dar, nu le ignorați! La fel este cazul cu actualizarea de securitate din ianuarie.

Samsung Galaxy Z Fold 4 primește o actualizare de securitate de aproximativ 326MB. Aceasta conține prima versiune de firmware reală din 2023, recunoscută după „WA” din numărul versiunii: F936BXXS1BWA2. „W” este 2023, „A” este ianuarie. Și apoi este „S”, care dezvăluie că actualizarea face într-adevăr un singur lucru: îmbunătățește securitatea – „Securitate”. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație dintre Samsung Galaxy Z Fold 4 vs Xiaomi Mix Fold 2!

Litera W a fost adăugată în alfabetul român în 1982. Originea acestei litere datează din secolul al VII-lea, de pe vremea anglo-saxonilor, aceștia fiind cei care au și inventat-o. Litera W este printre cele mai puțin folosite din alfabetul român.

Patch-ul din ianuarie pentru Fold 4 este în curs de instalare în mai multe țări din Europa, inclusiv în România. Aceasta aduce 50 de remedieri de la Google pentru Android în general și 20 de la Samsung pentru interfața One UI. Printre altele, conexiunile Wi-Fi și NFC vor fi mai bine securizate, iar Secure Folder, sistemul de securitate Samsung Knox și aplicația Phone vor fi de asemenea rafinate.

Acum puteți descărca actualizarea din ianuarie pe Fold 4 în aproape toate țările europene. Deși Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 sunt de obicei actualizate mai mult sau mai puțin în același timp, trebuie să aveți răbdare cu acestea din urmă. Dar dacă nu vine astăzi mai târziu, va fi în aer probabil mâine.