Iată ce telefoane Galaxy vor primi noua interfață Samsung One UI 5.1!

582
Iata ce telefoane Galaxy vor primi noua interfata Samsung One UI 51
Sursa foto: galaxyclub.nl

Mai târziu în această iarnă sau în primăvară, multe dispozitive Samsung Galaxy vor primi actualizarea la One UI 5.1. Aceasta este o versiune intermediară a interfeței Samsung care urmează să debuteze pe Galaxy S23. Dar inevitabil mai mulți proprietari de telefoane și tablete Samsung Galaxy se întreabă dacă vor primi și ei Samsung One UI 5.1. Răspunsul îl găsiți mai jos.

O mare parte din dispozitivele actuale ale companiei Samsung au primit deja upgrade-ul major la Android 13 și One UI 5.0. Evident cele compatibile. În februarie Samsung va lansa noile modele Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra, pe scurt seria Galaxy S23. La fel ca multe alte dispozitive Samsung de acum, acestea vor veni cu Android 13 din cutie. Dar, primesc o versiune mai nouă a interfeței One UI: Samsung One UI 5.1.

Mai multe modele compatibile Galaxy vor primi interfața Samsung One UI 5.1

Nu știm încă ce aduce interfața Samsung One UI 5.1 față de One UI 5.0. Privind înapoi la actualizările anterioare de la One UI x.0 la x.1, vedem de obicei unele funcții noi ale camerei și alte câteva funcții noi mai mici. În ceea ce privește designul, astfel de upgrade-uri nu oferă niciodată schimbări semnificative.

Samsung a fost fondat ca magazin comercial în 1938 de Lee Byung-Chull. După ce s-a concentrat pe comerț și-a extins afacerea către producția de articole textile. Apoi a intrat în industria electronică în 1969 cu producția de televizoare alb-negru.

La întrebarea cine va primi interfața One UI 5.1 după lansarea Galaxy S23 este destul de ușor de răspuns. Dacă ai primit Android 13, atunci vei primi și One UI 5.1. Samsung folosește acest model de ani de zile. Acest lucru este valabil și pentru telefoanele în care Android 13 este ultimul upgrade major Android pe care îl vor primi. Este vorba, printre altele, de seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20, dar și Galaxy S10 Lite și seria Note 10. Lista telefoanelor Samsung care primesc One UI 5.1 este următoarea:

Seria Galaxy Z:

Seria Galaxy S:

Seria Galaxy Note:

  • Seria Galaxy Note 20
  • Galaxy Note 10 Lite

Seria Galaxy A:

  • Galaxy A03 / A13 / Galaxy A23 / Galaxy A33 / Galaxy A53
  • Galaxy A12 / A22 / Galaxy A32 / Galaxy A52 / Galaxy A52s / Galaxy A72 / Galaxy A51 / Galaxy A71

Seria Galaxy M:

  • Galaxy M22 / Galaxy M52

Telefoane Galaxy XCover și tablete Samsung care vor primi One UI 5.1

Seria Samsung XCover:

Seria Galaxy Tab S:

Seria Galaxy Tab S7 / seria Galaxy Tab S8

Seria Galaxy Tab A

  • Galaxy Tab A7 Lite
  • Galaxy Tab A8 2021

Seria Galaxy Tab Active

În acest moment, nu putem oferi o cronologie pentru lansarea Samsung One UI 5.1 pe dispozitivele de mai sus. Singurul etalon este lansarea seriei Galaxy S23. Deoarece One UI 5.1 își face debutul pe acel dispozitiv, upgrade-ul pentru alte modele cu siguranță nu va începe înainte de lansarea acestei serii. Ne așteptăm ca data de lansare la vânzare a seriei Galaxy S23 să fie la mijlocul lunii februarie. Probabil primele modele vor primi upgrade până la sfârșitul lunii februarie, potrivit GalaxyClub. Dacă Samsung menține același ritm de actualizare avut cu Android 13, One UI 5.1 se va lansa apoi pe majoritatea celorlalte dispozitive Galaxy în cursul lunilor martie și aprilie.