Galaxy Z Fold 4: design-ul modulului foto spate la fel cu Galaxy Z Fold 3

230
Galaxy Z Fold 4 design modulul foto
Sursa foto: hdblog.it

De mai mult timp sunt informații că următorul Galaxy Z Fold 4 va oferi câteva mici noutăți estetice în ceea ce privește sectorul fotografic. Este vorba mai ales de partea din spate, dar și frontal va avea unele modificări. Era vorba că pe spate Fold 4 va avea designul aflat deja pe actualul Samsung Galaxy S22 Ultra. Camerele sunt separate una de alta, cu mici insule înălțate, fiecare dedicată unui singur senzor al modulului.

Totuși, se pare că această posibilitate pe Galaxy Z Fold 4 nu se va concretiza în produsul final. TechTalk neagă total designul arătat de către OnLeaks, conform colegilor noștri de la site-ul italian HDBlog. Din informațiile TechTalkTV, Samsung Galaxy Z Fold 4 va avea modificări la camerele spate numai la interior, design-ul camerelor spate rămânând identic cu Samsung Galaxy Z Fold 3.

Galaxy Z Fold 4 – modulul foto spate identic cu Z Fold 3

Negarea vine printr-un tweet în care TechTalkTV confirmă că Samsung nu va introduce nicio modificare semnificativă față de Galaxy Z Fold 3 în ceea ce privește aspectul modulului fotografic, alegând astfel să propună un design aproape identic. Totuși, se pare că absența noutăților estetice va fi compensată de o actualizare a senzorului principal. Camera principală ar trebui să fie de 50MP, aceeași care se află pe Samsung Galaxy S22 și Galaxy S22+.

Camera Samsung de 50 megapixeli (ISOCELL JN1) este concepută pentru „orice smartphone, de la gama medie până la flagship”. Camera de 50MP poate capta videoclipuri de până la 4K@60fps și 1080p@240fps.

Alegerea de a nu schimba designul față de trecut ar putea fi foarte credibilă. Exact așa s-a întâmplat și pe modelele non-Ultra Galaxy S22, care preiau exact același design ca modelele anterioare. Mai mult, trebuie luat în considerare faptul că modulul foto special aflat pe Samsung Galaxy S22 Ultra nu a mulțumit pe toată lumea și prezintă unele probleme obiective (deși minore), precum faptul că este mai dificil de curățat atunci când se încearcă îndepărtarea prafului acumulat la baza fiecărei proeminenţe.

Este posibil ca Samsung să fi ales așadar o cale mai tradițională și mai puțin controversată cu Galaxy Z Fold 4. Totuși pentru a avea vreo certitudine în acest sens, va trebui să așteptăm prezentarea oficială, acum nu foarte departe.