Galaxy Z Fold 4: ecran frontal cu gaură și triple-camera spate

309
Galaxy Z Fold 4 ecran frontal cu gaura
Sursa Foto: via @OnLeaks

Samsung Galaxy Z Fold 4 va fi lansat mai târziu în acest an alături de Samsung Galaxy Z Flip 3. Se așteaptă ca Samsung să lanseze smartphone-urile pliabile Galaxy în august 2022. Suntem încă la câteva luni de următorului eveniment Samsung Galaxy Unpacked. Acum, câteva detalii cheie ale viitorului Galaxy Z Fold 4 au apărut online.

Tipsterul OnLeaks, via MySmartPrice, a dezvăluit detaliile cheie de design ale viitorului telefon pliabil Samsung Galaxy Z Fold 4. Scurgerea de informații include randările de design, câteva specificații cheie și alte detalii despre Fold 4. Sursa OnLeaks este de încredere, în acest fel specificații divulgate le considerăm a fi aproape de realitate. Sigur că, Samsung poate face unele modificări până la lansare.

Galaxy Z Fold 4 cu design al modulului foto similar cu S22 Ultra

Se așteaptă ca Samsung să dezvăluie pe Galaxy Z Fold 4 în august 2022. Potrivit informațiilor, Galaxy Z Fold 4 va avea un design al modulului de cameră similar cu modelul actual, Galaxy S22 Ultra. Telefonul pliabil va avea o configurație cu trei camere spate separate, care ies puțin în afară deasupra panoului din spate.

În ceea ce privește afișajul, Galaxy Fold 4 va avea un ecran pliabil de 7,6 inch (19,30 cm) fără nicio crestătură sau decupaj. Ne putem aștepta ca telefonul să prezinte și o cameră îmbunătățită sub ecran. Ecranul pliabil va veni cu suport pentru o rată de reîmprospătare ridicată, probabil tot 120Hz. În exterior, va exista un afișaj de 6,2 inch (15,75 cm), cu un decupaj perforat în centrul sus.

Rata de actualizare a ecranului arată cât de des un ecran actualizează numărul de imagini afișate pe secundă. Un ecran cu o rată de actualizare ridicată înseamnă că numărul de cadre afișate în fiecare secundă este mare.

Dimensiunile sunt ușor diferite față de Samsung Z Fold 3. Când este pliat, Fold 3 va avea dimensiunile 155 x 130 x 7,1mm. Deschis va măsura 158,2 x 128,1 x 6,4 mm. Înălțimea este mai scurtă cu câțiva milimetri și se spune că Samsung ajustează asta adăugând mai multă lungime și lățime telefonului. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că raportul de aspect va fi ușor diferit față de Samsung Galaxy Z Fold 3.

Marginea de jos adăpostește grila difuzorului și portul USB Tip-C. Există o altă grilă pentru difuzor în partea de sus, lângă microfon. Alte specificații ale telefonului pliabil rămân necunoscute în acest moment. Sunt informații despre un procesor nou, Snapdragon 8 Gen 1+, care ar trebui să fie lansat mai târziu în această lună. Mai multe detalii despre telefon ar trebui să apară online în zilele următoare.