Acasă Stiri Patch-ul de securitate din decembrie ajunge la Galaxy S20 FE și Galaxy...

Patch-ul de securitate din decembrie ajunge la Galaxy S20 FE și Galaxy A52s

După ce a lansat actualizarea de securitate din decembrie 2021 pentru seria Galaxy S20 în urmă cu câteva zile, Samsung a lansat-o pentru varianta 4G a lui Galaxy S20 FE. Galaxy S20 FE 5G este singurul smartphone din seria Galaxy S20 fără cel mai recent patch de securitate. De asemenea și Samsung Galaxy A52s primește actualizarea din decembrie.

Noua actualizare de software pentru Galaxy S20 FE vine cu versiunea de firmware G780FXXS8CUKA, conform SamMobile. Actualizarea este disponibilă momentan în Noua Zeelandă, dar s-ar putea extinde pe mai multe piețe în următoarele zile. Conține corecția de securitate din decembrie 2021 care remediază zeci de vulnerabilități legate de securitatea datelor și confidențialitatea utilizatorilor. Ar putea include, de asemenea, îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului și remedieri generale de erori.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy S20 FE și Galaxy A52s primesc actualizarea de securitate din decembrie

De câteva zile actualizarea din decembrie a fost lansată și pentru Samsung Galaxy A50. Acum și Galaxy A52s 5G primește actualizarea de securitate din decembrie 2021. Galaxy A51, Galaxy A52 și Galaxy A52 5G nu au primit actualizarea încă, dar Samsung o poate lansa în orice moment.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy A52s 5G vine cu versiunea de firmware A528BXXS1AUL1. La fel ca în cazul lui Galaxy S20 FE, actualizarea a debutat tot în Noua Zeelandă. Cel mai probabil Samsung ar putea lansa actualizarea pe mai multe piețe în următoarele zile. Și pe Galaxy A52s 5G patch-ul din decembrie 2021 aduce corecții confidențialitate și vulnerabilități legate de securitate.

Oficial, Elisabeta a II-a a Marii Britanii este Regina Noii Zeelande. Ea este reprezentată în țară de Guvernatorul General al Noii Zeelande (o funcție non-politică). Puterea politică în Noua Zeelandă este deținută de Primul Ministru.

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat anul trecut cu Android 10 la bord. Dispozitivul a primit actualizarea One UI 3 bazată pe Android 11 la începutul acestui an. Va primi încă două actualizări Android în viitor, inclusiv Android 12, probabil în prima jumătate a anului viitor.

Samsung Galaxy A52s 5G a fost lansat la sfârșitul lunii august 2021 cu Android 11 și One UI 3.1. Este eligibil să primească trei actualizări majore ale sistemului de operare Android. Va primi actualizarea Android 12, Android 13 și Android 14.

Dacă sunteți utilizator Galaxy S20 FE sau Galaxy A52s 5G în Noua Zeelandă, puteți verifica noua actualizare navigând la Setări » Actualizare software și făcând clic pe Descărcare și instalare.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...