Samsung Galaxy A52s 5G certificat de Bluetooth SIG

422
Samsung Galaxy A52s 5G certificat de Bluetooth SIG
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Se așteaptă ca Samsung să lanseze în curând smartphone-ul Galaxy A52s 5G. Dispozitivul este în știri în ultimele zile, având în vedere că apare pe unele platforme de certificare și benchmarking. Samsung Galaxy A52s 5G a fost văzut pe site-ul de referință Geekbench cu puține zile în urmă.

Apariția pe Geekbench a dezvăluit specificațiile hardware ale telefonului înainte de lansare. De asemenea, telefonul a primit certificarea FCC și BIS acum câteva zile. În plus, am văzut fotografii cu Samsung Galaxy A52s și smartphone-ul este destul de convingător. Acum, într-o dezvoltare recentă, Galaxy A52s 5G a primit certificarea Bluetooth SIG înainte de lansare. În afară de A52s 5G, am văzut certificarea stiloului Samsung S Pen Pro la SGS Fimko. Vedeți mai jos mai multe detalii despre smartphone și stiloul Samsung.

Numele Samsung Galaxy A52s confirmat de Bluetooth SIG

Din apariția pe Bluetooth SIG putem vedea că Galaxy A52s 5G poartă numărul de model SM-A528N și SM-A528B. Listarea pe Bluetooth SIG confirmă chiar și numele de scenă: Samsung Galaxy A52s 5G. Conform certificării Bluetooth SIG, Galaxy A52s 5G va avea suport Bluetooth v5.0, potrivit MySmartPrice. Scurgerile din trecut ne sugerează că Galaxy A52s va oferi specificații similare cu ale modelului Galaxy A52 5G. Excepție este hardware-ul mai nou, va avea în dotare un cip-set Snapdragon 778G octa-core. La bord vor mai fi 8GB de memorie RAM și sistemul de operare Android 11 din cutie.

În ceea ce privește departamentul de imagistică, se spune că Samsung Galaxy A52s 5G ar avea patru camere la spate. Și aici este similar cu smartphone-ul Samsung Galaxy A52 5G. Modulul foto spate poate include o cameră principală principală de 64MP, o camera cu unghi ultra-larg de 12MP și o pereche de două camere de 5MP, de adâncime și macro.

MySmartPrice este fondat în 2010. Este un site de comparare a prețurilor și permite găsirea celui mai bun preț și celor mai bune oferte la magazinele majore de e-comerț din India. Are peste patru milioane de accesări lunar.

Ne putem aștepta ca viitorul telefon să ambaleze o baterie de 4.500mAh. În ceea ce privește detaliile de preț ale acestui viitor A52s 5G, se spune că varianta cu stocare de 128GB ar costa aproximativ 449 euro. Telefonul va fi lansat în alb, verde, violet și negru. Momentan data lansării lui Galaxy A52s 5G nu este anunțată de Samsung. Cu toate acestea, telefonul a primit toate certificările necesare și poate fi lansat în orice moment. Poate Samsung ne face încă o surpriză la Galaxy Unpacked 2021!

Samsung S Pen Pro certificat de SGS Fimko

Așa cum am menționat mai sus, noul stilou Samsung S Pen Pro a fost certificat de SGS Fimko. Aceasta este o agenție de certificare și testare din Finlanda. Conform detaliilor dezvăluite de documentul de certificare, putem vedea că S Pen Pro are numărul modelului EJ-P5450. Conform certificării SGS Fimko, noul stylus Samsung S Pen Pro va veni cu o baterie de 30mAh.

Luna trecută acest stilou Samsung S Pen Pro a fost certificate și de agenția americană FCC – Federal Communications Commission. S Pen Pro va fi compatibil cu Galaxy Z Fold 3 5G și alte dispozitive Samsung. Ne gândim aici la Galaxy S21 Ultra 5G, seria Galaxy Note 20, seria Galaxy Tab S7 și Samsung Galaxy Tab S6.