Samsung Galaxy SmartTag 2 lansat: design îmbunătățit

318
Samsung Galaxy SmartTag 2
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat noul Galaxy SmartTag 2, care va fi lansat la nivel global pe 11 octombrie. Samsung Galaxy SmartTag 2 aduce îmbunătățiri liniei Galaxy SmartTag care permit modalități noi și mai bune de a ține evidența obiectelor de valoare. Actualizările designului și ale gradului de utilizare creează mai multe cazuri de utilizare pentru noul dispozitiv.

„Căutăm în mod constant modalități de a face viața oamenilor mai convenabilă prin inovațiile de vârf ale Samsung Galaxy”. A declarat Jaeyeon Jung, vicepreședinte executiv și șeful SmartThings, Device Platform Center la Samsung, potrivit Samsung Newsroom. „Cu Samsung Galaxy SmartTag 2 utilizatorii Samsung Galaxy își pot găsi bunurile într-un mod ușor și intuitiv. Cu o experiență de căutare îmbunătățită și o durată de viață mai lungă a bateriei, Galaxy SmartTag 2 va oferi utilizatorilor o liniște mai mare pentru mai mult timp și în mai multe situații.”

Samsung Galaxy SmartTag 2, caracteristici intuitive

Noul Lost ModeMod Pierdut a lui Samsung Galaxy SmartTag 2 permite utilizatorilor să introducă informațiile de contact printr-un mesaj. Apoi, oricine descoperă un articol cu ​​un Galaxy SmartTag 2 atașat își poate folosi smartphone-ul pentru a scana eticheta și a vedea mesajul și informațiile de contact ale proprietarilor. Aceasta înseamnă că un SmartTag 2 atașat la zgarda unui animal de companie este acum o modalitate convenabilă de a vă asigura că numărul de telefon al proprietarului animalului de companie este întotdeauna acolo, în majoritatea locurilor în care animalul de companie ar putea rătăci. Modul pierdut funcționează cu orice dispozitiv mobil cu cititor NFC și browser web.

Galaxy SmartTag 2 oferă acum o funcție îmbunătățită Vizualizare busolă – Compass View, îmbunătățind experiența utilizatorului prin furnizarea de săgeți pentru a arăta direcția și distanța Galaxy SmartTag 2 în raport cu utilizatorul. Acest mod este disponibil pe orice smartphone Galaxy compatibil UWB, cum ar fi Galaxy S23 Ultra.

Aplicația SmartThings Find a fost, de asemenea, actualizată. Cu Galaxy SmartTags nou înregistrate, acum o comandă rapidă către aplicație pe smartphone-ul utilizatorului, permite utilizatorilor să lanseze SmartThings Find mai rapid. Aplicația are acum o vizualizare a hărții pe tot ecranul și o interfață intuitivă, făcând experiența utilizatorului mai simplă.

O baterie fenomenală

Utilizatorii se pot bucura acum de SmartTag 2 mai mult timp cu noul mod de economisire a energiei. Pentru utilizatorii care se bazează pe SmartTag pentru a urmări continuu articolele, modul de economisire a energiei este opțiunea perfectă pentru a menține durata de viață a bateriei. Cu modul de economisire a energiei, bateria la Galaxy SmartTag2 ține acum până la 700 de zile. Este de peste două ori mai mult decât modelele precedente SmartTag. Chiar și în modul normal, durata de viață a bateriei este acum extinsă la 500 de zile, o creștere cu 50% față de modelele anterioare. Cu flexibilitatea de a comuta între două moduri, utilizatorii își pot urmări obiectele de valoare pentru mai mult timp.

Designul elegant se adaptează la și mai multe condiții și aduce mai multe cazuri de utilizare. Noua dimensiune compactă și design-ul în formă de inel a fost creat având în vedere ușurința de utilizare. Bucla mare de metal îmbunătățește durabilitatea produsului prin utilizarea metalului în interiorul inelului pentru o mai mare rezistență. Acum poate susține mai ușor accesorii precum cleme și brelocuri. Aceste accesorii se pot atașa și la genți și bagaje.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Durabilitatea lui Samsung Galaxy SmartTag 2 a fost îmbunătățită cu un rating IP67 pentru rezistență la apă și praf. Acest lucru le permite utilizatorilor să își urmărească articolele în medii și mai dificile, când călătoresc în aer liber. Pentru proprietarii de animale de companie, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la uzura de zi cu zi a dispozitivului din bolurile de apă ale animalelor de companie sau de alergarea afară. Galaxy SmartTag2 acceptă, de asemenea, un nou mod de plimbare a animalelor de companie, facilitând utilizatorilor să înregistreze plimbările cu prietenii lor îmblăniți.

Samsung Galaxy SmartTag 2 are Bluetooth Low Energy și UWB

Samsung Galaxy SmartTag 2 păstrează multe dintre caracteristicile populare de la Galaxy SmartTag și Galaxy SmartTag+. Are capabilități Bluetooth Low Energy (BLE) și UWB, valorificând tehnologia Augmented Reality Find (AR) pentru a ghida vizual utilizatorii către articolul lor folosind camera smartphone-ului Samsung Galaxy. În plus, SmartTag 2 funcționează pe o rază Bluetooth maximă de 120 de metri. Mai mult, poate controla aparatele inteligente de acasă prin aplicația SmartThings.

Samsung asigură confidențialitatea utilizatorilor Galaxy, locația dispozitivului fiind disponibilă doar cu permisiunea utilizatorului. SmartThings Find criptează, de asemenea, datele utilizatorului și este acceptat de Samsung Knox pentru un nivel suplimentar de securitate. În plus, dezactivarea modului pierdut ascunde imediat informațiile de contact ale proprietarilor și șterge mesajul lăsat de proprietar de pe dispozitiv.

Pentru utilizatorii Samsung Galaxy, SmartThings Find poate oferi, de asemenea, securitate prin funcția „Alerte etichete necunoscute”. Această caracteristică alertează utilizatorii cu privire la orice urmărire neautorizată, trimițându-le o notificare dacă SmartThings Find detectează o etichetă inteligentă necunoscută care îi urmărește. Acest lucru ajută la protejarea utilizatorilor și la prevenirea abuzului de servicii de urmărire a locației.

Noul dispozitiv Samsung funcționează perfect cu SmartThings Station, care este integrat cu SmartThings Find – care servește ca un scaner de dispozitiv mereu la domiciliu – ajutând utilizatorii să țină evidența obiectelor de valoare care au atașat un SmartTag. SmartThings Station va anunța utilizatorii cu privire la locația articolului lor etichetat. Acesta poate fi o telecomandă TV, portofel, chei și dispozitive înregistrate, cum ar fi smartphone-uri, tablete, ceasuri și căști. Proprietarii de animale de companie vor primi, de asemenea, o alertă atunci când animăluțul lor se deplasează prea departe de SmartThings Station. În acest fel puteți să vă țineți prietenii îmblăniți aproape de casă.

Galaxy SmartTag 2 va fi disponibil începând cu 10 octombrie în opțiuni de culoare alb-negru și va costa 29,99 USD.