Samsung Galaxy SmartTag 3 va fi lansat mai târziu în acest an

300
Samsung Galaxy SmartTag 3
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a lansat primul său instrument de urmărire a obiectelor, Galaxy SmartTag, urmat la scurt timp de SmartTag+, în 2021. Chiar și la doi ani de la debut, nu a existat o versiune actualizată a dispozitivului de la companie. Cu toate acestea, câteva noi informații ne oferă o idee despre când ar trebui să ne așteptăm la o versiune mai nouă, Samsung Galaxy SmartTag 3.

Conform surselor colegilor noștri de la SamMobile, un tracker Samsung Galaxy SmartTag 3 va fi lansat în Q3 2023. Această perioadă este aleasă de Samsung pentru o nouă ediție Galaxy Unpacked, în ultimii ani lansând cu această ocazie telefoanele pliabile. Momentan nu știm dacă acesta va fi numele de scenă, este posibil ca numărul de la sfârșit să difere.

Samsung Galaxy SmartTag 3 posibil alături de Fold 5 și Flip 5

Momentan nu știm ce îmbunătățiri va aduce Samsung brelocului său de generație următoare. Cele mai logice lucruri de îmbunătățit ar fi raza de acțiune wireless, volumul semnalului sonor și măsuri de securitate îmbunătățite pentru a rezista urmăririi neautorizate. Ne așteptăm și la un nou design, chiar dacă în mare Samsung va merge probabil pe stilul aflat pe SmartTag și Galaxy SmartTag+. Ca rezistență totul este Ok, folosim încă un Galaxy SmartTag de la lansare și funcționează foarte bine.

Sursă foto: YouTube

SmartTag+ alimentat prin Bluetooth se atașează cu ușurință la chei, genți sau chiar animalului de companie. Dacă bănui că obiectul pierdut se află în apropiere, dar nu îl găsești, atingi butonul de apel de pe telefonul mobil și urmărește sunetul tonului tău de apel, care te va suna la volumul setat. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între trackerele inteligente Apple, Samsung și Tile!

Tile este o companie americană de electronice de larg consum fondată în 2012 și are sediul în San Mateo, California, SUA. Produce dispozitive de urmărire care se pot atașa la diferite lucruri, cum ar fi chei, genți, rucsacuri, etc.

Viitorul Samsung Galaxy SmartTag 3 va fi probabil dezvăluit alături de dispozitivele portabile de ultimă generație ale Samsung. Este vorba despre căștile wireless Galaxy Buds 3 și seria Galaxy Watch 6. În cadrul aceluiași eveniment, Samsung va lansa și telefoanele sale pliabile de ultimă generație: Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5.

Nicio altă companie nu a avut succesul Apple ca vânzări în segmentul de urmărire a obiectelor. În timp ce Samsung a lansat două dispozitive SmartTag, compania nu a văzut prea mult interes în rândul consumatorilor. Sunt informații că Google intenționează să-și lanseze propriile dispozitive de urmărire a obiectelor.