Samsung a vândut de patru ori mai multe pliabile în 2021 decât în 2020

544
Samsung a vandut de patru ori mai multe pliabile in 2021 decat in 2020
Sursa Foto: via techgenyz.com

Samsung a fost lider în domeniul pliabilelor, dar abia după lansarea dispozitivelor sale din a treia generație compania a înregistrat un succes semnificativ cu o adoptare mai largă. Toată lumea este de acord că Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 oferă experiențe captivante la prețuri reduse. Prețurile sunt raportate la precedentele modele pliabile Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold 2. Prețurile mai mici, designul îmbunătățit și suportul S Pen au influențat vânzările până la punctul în care Samsung a livrat de patru ori mai multe telefoane pliabile în 2021 decât în 2020.

Aceste cifre au depășit așteptările analiștilor care au estimat o creștere de trei ori, conform site-ului Zdnet. Samsung a spus că a durat doar o lună de vânzări pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 pentru a depăși vânzările cumulate totale ale tuturor dispozitivelor pliabile Samsung în 2020. Această tendință este încurajatoare și probabil să conducă la produse mai bune în anii următori. Livrările de smartphone-uri pliabile vor crește de zece ori până în 2023, conform estimărilor companiilor de cercetare de piață.

Pliabilele Samsung s-au vândut foarte bine în 2021

Entuziasmul consumatorilor pentru dispozitivele pliabile Samsung este exemplificat de succesul seriei Galaxy Z. În prima lună de la lansare, Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 au depășit vânzările totale acumulate de dispozitive pliabile Samsung în 2020! Există o explicație simplă pentru această creștere masivă a vânzărilor de pliabile Samsung. Ambele telefoane din seria Galaxy Z oferă caracteristici distincte care atrag anumite grupuri de clienți în moduri în care nici un alt smartphone nu făcut-o până acum.

Samsung Galaxy Z Fold 3 este incredibil, performant, puternic și de mare încredere în utilizarea zilnică. Cei care folosesc un Samsung Galaxy Z Flip 3 sunt extrem de încântați a acesta. Ei cred că este cel mai bun pliabil pentru majoritatea oamenilor datorită prețului său accesibil, factorului de formă pliat mic și ecranului extern foarte bun.

Litera „X” din certificarea IPX8 ne spune că smartphone-ul pliabil nu a fost testat pentru rezistența la praf. Numărul 8 înseamnă că telefonul poate rezista la apă cu adâncimea de 1,5 metri maxim timp de 30 de minute.

Dispozitivele Samsung din a treia generație au abordat direct feedback-ul împărtășit de proprietarii modelelor anterioare. Acest lucru este evident cu afișajul mai mare aflat pe capacului Z Flip 3; suportul S Pen pe Z Fold 3; afișajele exterioare și interioare îmbunătățite; software îmbunătățit pentru experiența pliabilă; și gradul de rezistență la apă IPX8. Ingineria din spatele atâtor îmbunătățiri într-o singură generație este uluitoare. Samsung a dovedit încă o dată de ce este cel mai mare producător de smartphone-uri din lume.

În curând Galaxy Z Fold 3 și Flip 3 vor primi Android 12

Cu un preț mult mai mic pe Galaxy Z Flip 3 decât pe originalul Samsung Galaxy Z Flip, Samsung a înregistrat o creștere cu 150% a consumatorilor care au schimbat mărcile de smartphone-uri pentru Galaxy Z Flip 3 în comparație cu Galaxy Note 20. Compania a înregistrat o creștere cu 140% a trecerii la Galaxy Z Flip 3 în comparație cu seria Galaxy S21!

Dacă dețineți în prezent un Samsung Galaxy Z Fold 3 sau Galaxy Z Flip 3 în curând o să primiți și Android 12. Deocamdată actualizarea stabilă cu interfața One UI 4.0 a fost lansată la nivel global pe cele două noi pliabile. Actualizarea One UI 4 include Paleta de culori, mai multă protecție a confidențialității, actualizări ale tastaturii Samsung, funcții noi pentru Cameră și Galerie, îmbunătățiri la Samsung Health și multe altele. În pus, mai multe bunătăți vor veni la cele două pliabile după actualizarea la Android 12.