Sărbătoriți Crăciunul de anul acesta cu Samsung Galaxy!

450

Sfârșitul anului se apropie și, pentru mulți, este momentul ideal pentru a relua legătura cu cei dragi. Sunt vremuri care ne permit să ne bucurăm de familie și prieteni într-un mod special, să sărbătorim toate lucrurile bune pe care le trăim și să lăsăm totul în urmă, să începem un nou an reînnoit și reîncărcat. Și ce poate fi mai frumos pentru fanii Samsung decât să sărbătorească Crăciunul cu un nou dispozitiv Samsung Galaxy.

Aceste vremuri ne-au învățat că, în ciuda distanței, important este să rămânem conectați. Din acest motiv, Samsung încearcă să ofere, prin dispozitivele sale Galaxy, noi modalități de a-și motiva și inspira utilizatorii să se bucure de ceea ce contează cu adevărat în fiecare zi. Vă prezentăm, via SamsungNewsroom, câteva idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi, pentru soție, soț, iubită, iubit sau familie.

Conectați-vă cu Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3!

Noile dispozitive pliabile din familia Galaxy sunt perfecte pentru a găsi noi modalități de a rămâne conectat cu cei dragi. Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, datorită ecranele pliabile inovatoare, camerelor video de ultimă generație și modul Flex, vă permit mai mult decât divertisment și apeluri video funcționale, deoarece acestea vă vor oferi flexibilitatea necesară, astfel încât ești cu mâinile libere ușor. În plus, aveți funcția îmbunătățită Multi-Active Window și o nouă bară de activități. În acest fel puteți experimenta noi moduri de a lucra mai inteligent și mai rapid.

Motivați-vă cu seria Galaxy Watch 4 de Crăciun!

A rămâne sănătos este esențial pentru a-ți putea atinge toate obiectivele. Prin urmare, împărtășirea sănătății și bunăstării cu cei dragi este unul dintre cele mai mari acte de dragoste. Seria Galaxy Watch 4 revoluționează experiența smartwatch-ului, mergând cu un pas mai departe în controlul și monitorizarea sănătății și bunăstării utilizatorilor. Aceste purtabile, pe lângă faptul că vă permit să fiți mereu conectat și la curent cu notificările, vă ajută să vă cunoașteți compoziția corpului prin senzorul său de bioimpedanță în timp real, pentru a vă informa în timp ce vă atingeți obiectivele de sănătate.

Analiza bioimpedanței corpului ajută să aflăm câtă grăsime avem în corp și cum este distribuită, cât de dezvoltată este masa musculară și cum este și ea distribuită, ce densitate osoasă avem și cât de hidratat este corpul.

În plus, cu Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic puteți seta provocări în cuplu sau în grup. Cu această funcție vă puteți monitoriza pașii și puteți concura cu prietenii într-un mod distractiv printr-un panou de mesaje live, unde puteți câștiga puncte pentru a face exercițiul distractiv, motivant și plin de satisfacții.

Ascultă colinzile preferate cu Samsung Galaxy Buds 2!

Distanțarea fizică nu va fi un impediment pentru a împărtăși momente speciale cu familia și prietenii de Crăciun. Acum o poți face cu ușurință și fără întreruperi cu Samsung Galaxy Buds 2. Aceste căști fără fir dispun de anulare activă a zgomotului care ajută la blocarea sunetelor nedorite și vă face vocea din ce în ce mai clară, astfel încât persoana pe care decideți să o sunați să vă poată auzi clar. Galaxy Buds 2 nu numai că vă oferă libertatea și confortul de a vă putea deplasa fără cabluri, dar vă vor îmbunătăți și apelurile video, permițându-vă să vă conectați mai bine cu cei dragi.

Sunt cele mai ușoare și mai mici căști din întreaga serie Galaxy Buds. Sunt făcute pentru a se potrivi perfect ecosistemului Galaxy și echipate cu o baterie de lungă durată. Samsung Galaxy Buds 2 oferă experiențe sonore captivante și au o carcasă expresivă și elegantă. Au un design iconic de formă curbată, care vine în patru culori contemporane – grafit, alb, măslin și lavandă.

Distrează-te cu tabletele Samsung!

Noua Galaxy Tab S7 FE este tableta ideală pentru a schimba complet modul în care lucrați și vă jucați. Inspirați-vă de ecranul său de 12,4 inch, care evidențiază fiecare detaliu cu culori vibrante, de sunetul său incredibil reglat de AKG și de 4 luni de YouTube Premium gratuit. În plus, procesorul său Snapdragon 778G vă va permite să vă bucurați de o experiență rapidă și puternică. Procesorul împreună cu S Pen-ulvă va oferi posibilitatea de a rula jocurile preferate și de a face diverse sarcini cu portabilitatea și suportul de care aveți nevoie.

Poate de Crăciun vreți să cumpărați și o tabletă pentru cei mici, pentru a-și descoperi și dezvolta creativitatea. Pentru acest lucru Samsung Galaxy Tab A7 Lite poate fi cea mai bună opțiune. Cu doar 366 grame și un ecran de 8,7 inch, această tabletă se potrivește într-un rucsac sau geantă pentru deplasări. Și datorită memoriei sale extensibile de până la 1TB puteți stoca toate sarcinile, fotografiile și videoclipurile de care aveți nevoie.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.