Android 13 va ajunge în curând pe Galaxy A22 5G și alte modele bugetare

400
Android 13 va ajunge in curand pe Galaxy A22 5G
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung testează public Android 13 pentru mai multe dispozitive Galaxy. Programul beta este disponibil pentru majoritatea modelelor sale emblematice lansate în ultimii ani. Galaxy A53 este singurul model de gamă medie care participa până acum la acest program beta. Dar, în culise, compania testează One UI 5.0 bazat pe Android 13 și pentru alte dispozitive de buget și mid-range. Acestea includ Galaxy Tab A7 Lite, Galaxy A22 5G și Galaxy A03s.

Toate aceste dispozitive care rulează pe sistemul de operare Android 13 și One UI 5.0 au fost certificate de Wi-Fi Alliance. Samsung Galaxy A03s a primit certificarea la începutul săptămânii trecute, în timp ce Galaxy Tab A7 Lite și Galaxy A22 5G la sfârșitul săptămânii, potrivit AndroidHeadlines.

În baza acestor certificări Wi-Fi Alliance, înseamnă că Samsung lucrează pe Android 13 pentru dispozitive. Totuși, nu indică neapărat o lansare publică foarte aproape. S-ar putea să avem încă la o lună sau două până la lansarea oficială a noii versiuni Android pentru acest trio. Vedeți pe I❤️Samsung programul oficial de lansare a actualizării Android 13 și One UI 5.0 pe dispozitivele Samsung Galaxy!

Galaxy Tab A7 Lite, Galaxy A22 5G și Galaxy A03s în program Android 13 beta

Știm că Samsung Galaxy Tab A7 Lite va primi actualizarea la Android 13 în ianuarie 2023. Cu toate acestea, programul Samsung se referă doar la versiunea sud-coreeană a tabletei. Actualizarea poate ajunge la altă dată pe alte piețe, deși nu ar trebui să fie o abatere uriașă. Samsung Galaxy A22 5G și Galaxy A03s nu apar pe listă, deoarece nu au fost lansate în patria Samsung. Dar, vă vom anunța imediat ce vom avea informații despre Android 13 pentru aceste două dispozitive.

Samsung va actualiza mai multe modele Galaxy cu Android 13 luna viitoare. După cum scris mai sus, Samsung testează în prezent Android 13 pentru mai multe modele emblematice. Acestea includ Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 3, Flip 3, seria Galaxy S21, seria Galaxy S20 și seria Note 20. Compania intenționează să lanseze actualizarea stabilă pentru toate aceste dispozitive în noiembrie.

Galaxy Quantum 3, lansat în aprilie 2022, are procesorul MediaTek Dimensity 900 și Android 12. Are un ecran Super AMOLED de 6,7 inch (17,02 cm) cu rezoluția 1080×2400 pixeli și o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W.

Seria Galaxy Tab S8, seria Galaxy Tab S7, Galaxy Quantum 3, Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G vor primi, de asemenea, actualizarea stabilă pentru Android 13 luna viitoare, cel puțin în Coreea. Cu toate acestea, credem că actualizarea pentru aceste modele va fi lansată și în Europa, probabil la o dată ușor diferită.

Samsung One UI 5.0 bazat pe Android 13 aduce o mulțime de funcții și modificări noi dispozitivelor Galaxy. De la o interfață de utilizare reproiectată și animații îmbunătățite la funcții precum modul de întreținere, funcții noi de fotografie și funcții de confidențialitate și securitate îmbunătățite, sunt multe de așteptat.