Compania Samsung a primit 50 de premii la IDEA 2023

239
International Design Excellence Awards IDEA 2023
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Compania Samsung a primit o medalie de argint și trei de bronz, precum și 46 de diplome de finalist la IDEA 2023. International Design Excellence Awards (IDEA 2023) premiază soluțiile de design inovatoare care ridică stilul de viață și experiența consumatorilor. În acest fel IDEA recunoaște excelența Samsung în materie de design în 2023, după ce și anii anteriori Samsung a fost printre laureați.

Premiile IDEA – unul dintre cele mai prestigioase premii de design din lume – este susținut de Industrial Designers Society of America (IDSA). Fondată în 1980, IDEA recunoaște realizările în designul industrial. Anul acesta, IDEA a selectat câștigători în 20 de categorii, inclusiv Acasă, Tehnologie de consum și Interacțiune digitală. Criteriile cheie pentru evaluare includ, de asemenea, inovarea designului, beneficiul utilizatorului, beneficiul societății și multe altele. Samsung nu putea lipsi dintre premianți.

Designul Samsung reflectă valorile în schimbare ale companiei și tehnologia sa inovatoare. Compania a fost recunoscută pentru excelența sa în designul centrat pe stilul de viață și experiențele consumatorilor. Subliniind importanța unei „filozofii de proiectare centrată pe om”, TM Roh, președinte și șef al Centrului de design corporativ la Samsung Electronics, a declarat, potrivit Samsung Newsroom: „Vom continua să depunem eforturi pentru a îmbogăți viața clienților noștri cu modele care sunt armonioase cu mediul lor. Vom lansa și modele esențiale care acordă prioritate clarității scopului produsului.”

Samsung Bespoke AirDresser a primit medalia de argint la IDEA 2023

Bespoke AirDresser este un produs de curățare a hainelor care satisface nevoile consumatorilor care doresc o îngrijire mai rapidă și mai ușoară a îmbrăcămintei. Uscătorul utilizează AI pentru a oferi o experiență de gestionare a îmbrăcămintei mai convenabilă și mai igienică. Samsung a câștigat și trei premii de bronz pentru următoarele modele:

Purificatorul de apă la comandă Bespoke. Acesta are un design care instalează un modul de purificare a apei sub chiuvetă. Acest produs se armonizează cu spațiul din bucătărie, permițând clientului să aleagă o culoare de robinet care se potrivește preferințelor și gusturilor sale.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Mașina de spălat rufe Bespoke AI are un design convenabil integrat în mașină de spălat și uscător, o înălțime pe care oricine o poate folosi convenabil și un panou de control care poate opera atât mașina de spălat, cât și uscătorul.

Bespoke Jet Bot AI+ îmbunătățește funcțiile de conducere autonomă prin control inteligent AI și prin recunoașterea și distingerea obstacolelor cu senzori 3D.

Un total de 50 de premii IDEA au fost acordare companiei Samsung pentru televizoare, electrocasnice și smartphone-uri. O gamă largă de modele Samsung au fost desemnate Finaliste, printre care amintim:

  • Noul Samsung QLED 8K, un televizor care produce o experiență captivantă cu un ecran infinit.
  • Telecomanda Solarcell, o telecomandă TV care are un panou solar pentru încărcare convenabilă, mai degrabă decât baterii de unică folosință.
  • Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4. Aceste smartphone-uri maximizează experiența utilizatorului cu un ecran mare exterior într-un nou factor de formă.
  • Seria Galaxy Book 3 Pro este un notebook care oferă o experiență de utilizare foarte convenabilă. Cele două modele au un design premium subțire din metal și conectivitate cu o gamă largă de produse Galaxy.