Huse oficiale Diesel lansate de Samsung pentru seria Galaxy S23

212
Huse oficiale marca Diesel lansate de Samsung
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung a colaborat în ultimii ani cu mai multe branduri celebre din lume pentru ceasurile, căștile sau telefoanele sale. Acum gigantul high-tech a colaborat cu brandul italian de modă Diesel pentru a lansa huse oficiale pentru seria Galaxy S23. Husele sunt disponibile exclusiv prin Samsung.com în diferite țări, inclusiv Italia și Malaezia. Aceste huse oficiale Diesel ar putea fi lansate în curând în mai multe țări europene.

Husele Diesel sunt disponibile pentru toate cele trei modele, Galaxy S23, Galaxy S23+ și Samsung Galaxy S23 Ultra. Samsung a anunțat că husele de protecție Diesel pentru gama Galaxy S23 sunt făcute pentru a insufla un sentiment de autenticitate și personalitate în rândul utilizatorilor. Potrivit, carcasele au un logo DIESEL mare pe ele, împreună cu sloganul „Pentru o viață de succes”.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Huse oficiale Diesel lansate pentru seria Galaxy S23

Aceste huse sunt disponibile în culorile alb și negru, iar placa din spate a acestora este înlocuibilă. Samsung vinde și o placă din spate de culoare roșie, care poate fi înlocuită cu cea albă care vine cu carcasa. Există și o curea de carcasă care poate fi atașată la carcasa din silicon.

Huse au o siglă cu un efect cauciucat, oferind o aderență îmbunătățită. De asemenea, au colțuri înălțate pentru a oferi o rezistență mai bună la șocuri în caz de cădere. Samsung și Diesel au sărbătorit lansarea acestor huse exclusive cu un eveniment la Milano, Italia. De asemenea, compania a susținut că toate imaginile și videoclipurile surprinse în timpul evenimentului au fost realizate cu un Galaxy S23 Ultra, demonstrându-i capacitatea camerei.

Diesel este o companie italiană de design cu sediul la Molvena, Italia. A fost fondată în 1978 de Renzo Rosso. Rosso a început să coasă blugi la o mașină de cusut la vârsta de 15 ani, la mașina de cusut a mamei sale.

Combinând designul inovator al seriei Galaxy S23 cu emblematica logo-ul Diesel, este posibil să-ți exprime pe deplin personalitatea, cu un puternic sentiment de autenticitate și ireverență”. A declarat Paolo Bagnoli, șeful de marketing și retail la divizia mobilă Samsung Italia.

Iată cât costă husele oficiale Diesel în Italia:

  • Husă tradițională neagră pentru S23 Ultra | Galaxy S23+| Galaxy S23: 34,90€
  • Placă din spate pentru S23 Ultra 23,90 euro (plus carcasă pentru cadru 54,90€)
  • Curea pentru S23 Ultra | Galaxy S23+| Samsung Galaxy S23 – 29,90€