Interfața One UI 5.1.1 ajunge la Galaxy Z Flip 4 și seria Galaxy Tab S7

235
One UI 5 la Galaxy Z Flip 4 si Galaxy Tab S7
Sursa foto: androidcentral.com

Interfața Samsung One UI 5.1.1 a fost lansată cu Fold 5, Flip 5 și seria Galaxy Tab S9. Acum, cea mai recentă interfață Samsung este disponibilă pentru Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Tab S7. Aceste dispozitive urmează lui Galaxy Z Fold 4 și seriei Galaxy Tab S8, care au primit și ele recent One UI 5.1.1. Gigantul tech coreean va actualiza la One UI 5.1.1 și alte pliabile și tablete Galaxy.

În momentul scrierii acestui articol actualizarea One UI 5.1.1 pentru Galaxy Z Flip 4 a fost lansată în India și Coreea de Sud. Versiunile de firmware pentru Flip 4 pe aceste două piețe sunt F721BXXUDWH5 și, respectiv, F721NKSU2DWH5, potrivit AndroiHeadlines. Dimensiunea de descărcare OTA (over-the-air) a actualizării este de aproximativ 2,5 GB în ambele țări.

Seria Galaxy Tab S7, pe de altă parte, primește actualizarea One UI 5.1.1 în mai multe țări din Europa. Numărul de versiune a firmware-ului pentru seria Galaxy Tab S7 variază în funcție de model și de varianta de conectivitate (Wi-Fi, 4G sau 5G). Este T875XXU4DWH3 pentru Galaxy Tab S7 4G și T976BXXU4DWH3 pentru Galaxy Tab S7+ 5G.

One UI 5.1.1 va ajunge pe mai multe dispozitive în perioada următoare

Indiferent de numărul de firmware, actualizarea aduce aceleași modificări la aceste tablete. Acest lucru este valabil și pentru Galaxy Z Flip 4. Toate aceste dispozitive Samsung vor primi în curând One UI 5.1.1 pe mai multe piețe. Dacă utilizați oricare dintre aceste dispozitive sau din cele enumerate mai jos, fiți atenți la o notificare de actualizare în perioada următoare.

O notificare este un mesaj care este trimis de un server sau o aplicație back-end către o interfață cu utilizatorul. De exemplu, pentru aplicații mobile sau aplicații desktop. Notificările au fost introduse prima dată de compania Apple în 2009.

One UI 5.1.1 este cea mai recentă versiune a software-ului Android 13 personalizat de Samsung. Noua interfață a debutat cu Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 și seria Galaxy Tab S9 în urmă cu o lună. Compania a anunțat ulterior că One UI 5.1.1 va ajunge la dispozitivele pliabile și tabletele mai vechi printr-o actualizare.

La câteva zile după acest anunț, Samsung a lansat actualizarea pentru Galaxy Z Fold 4 și seria Galaxy Tab S8. Serile Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Tab S7 s-au alăturat acum și ele. Vor urma Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip. Mai primesc actualizarea Galaxy Tab S6 Lite, Galaxy Tab A8, Galaxy Tab A7 Lite, Galaxy Tab Active 3 și Galaxy Tab Active 4 Pro.

One UI 5.1.1 aduce câteva funcții noi și îmbunătățiri, în mare parte adaptate pentru ecranele mari de pliabile și tablete. Samsung a îmbunătățit bara de activități, funcțiile multitasking și multe altele. Unele dintre aceste funcții nu vor fi disponibile pe unele modele din cauza problemelor de compatibilitate, dar majoritatea vor ajunge la toate dispozitivele enumerate mai sus.