Samsung în 2020: Galaxy S20, QLED TV, Buds Live, Z Fold 2, Watch 3

439
Samsung in 2020 Galaxy S20 QLED TV Buds Live Z Fold 2 Watch 3
Sursa Foto: techradar.com

Samsung este una dintre cele mai mari companii de electronice de consum de pe planetă. Compania are diferite subsidiare care fac aproape orice dispozitiv pe care l-ai putea dori în casa ta sau în buzunar. În 2020, Samsung a lansat o varietate de produse noi, inclusiv televizoare, smartphone-uri Galaxy de ultimă generație și o varietate de alte dispozitive pe care le-ați cumpărat deja anul acesta – sau pe care aveți în vedere să le cumpărați.

Pe măsură ce anul 2020 se încheie, analizăm ceea ce am primit de la companie în ultimul an și vă prezentăm cele mai importante produse lansate de Samsung. Sigur că așteptăm alte lucruri mari și în perioada următoare, la începutul lui 2021. Ne așteptăm ca seria Galaxy S21 să aterizeze la începutul anului 2021 și o serie de noi produse la CES.

Telefoane mobile: Galaxy S20 și alte foldere de excepție

Există un mod foarte simplu de a rezuma anul 2020 pentru Samsung în materie de smartphone-uri. Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri din lume. În același timp Galaxy S20 Ultra rămâne cel mai bun smartphone din lume în acest moment, în ciuda vânzărilor mai slabe.

Această serie de telefoane S20 a adus 5G la toate modelele într-un mod caracteristic Samsung. Designul a fost rafinat, îmbunătățiri mari ale camerelor și tehnologia de afișare de 120Hz, conform Tech Radar. A fost, de asemenea, debutul lui Galaxy S20 Ultra, acesta atrăgând atenția cu o cameră foto cu zoom 100x. Ne-a plăcut smartphone-ul în ansamblu, dar camera din spate este o piesă fenomenală de tehnologie.

Nintendo Gameboy Advance SP lansată de Nintendo în februarie 2003, este o versiune îmbunătățită a consolei video portabile Game Boy Advance. Aceasta a fost lansată într-un design de notebook pliabil.

Apoi, Samsung și-a lansat al doilea factor de formă cu telefonul pliabil – Samsung Galaxy Z Flip. Acest dispozitiv cu clapetă poate arăta ca un Nintendo Gameboy Advance SP, dar a adus utilizatorilor un nou mod de a privi telefoanele pliabile. Mai târziu, Samsung a lansat seria Galaxy Note 20, modelul Ultra, primind cea mai mare atenție. Are un design premium, o cameră puternică de 108MP și diverse îmbunătățiri S Pen față de seria Galaxy Note 10.

Galaxy Note 20 nu ne-a impresionat la fel de mult prin faptul că are un spate „Glasstic” și unele specificații nu chiar de vârf, în ciuda unui preț foarte ridicat. Dacă doriți un telefon Galaxy Note din 2020, vă recomandăm să cheltuiți suplimentar și să cumpărați un Galaxy Note 20 Ultra.

Două telefoane excelente: Galaxy Z Fold 2 și Galaxy S20 FE

Călătoria în lumea pliabilă a companiei Samsung a continuat cu debutul lui Galaxy Z Fold 2 în septembrie. Urmașul lui Galaxy Fold a venit cu foarte multe îmbunătățiri față de predecesorul său. În general, este mai robust, afișajul frontal este mult mai utilizabil, deoarece a crescut în dimensiuni față de prima generație.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung a adus pe piață o nouă linie de dispozitive anul acesta pentru cei care nu vor să cheltuiască la fel de mult, dar doresc o tehnologie impresionantă. Galaxy S20 Fan Edition a debutat în octombrie. A venit în multe culori și o mulțime de caracteristici top-end de la S20, fără un preț foarte mare.

În ansamblu, Samsung a avut un an impresionant în lumea telefoniei mobile. A lansat câteva telefoane de vârf care se mențin în clasamentul celor mai bune smartphone-uri din lume. Compania a fost și un deschizător de drumuri făcând pași îndrăzneți în lumi noi, cum ar fi spațiul pliabil și tehnologia 5G.

Samsung TV: multe inovații în QLED 8K

În 2020, am avut nevoie mai mult decât oricând de divertisment la domiciliu, pe fondul pandemiei globale. Pentru majoritatea dintre noi, televizorul cu ecran mare a fost locul unde am găsit acest divertisment. Potrivit companiei americane de cercetare de piață NPD Group, vânzările de televizoare de 65 inch (165,1 centimetri) au crescut cu peste 50% în prima jumătate a anului 2020, față de aceeași perioadă a anului precedent. Aici Samsung s-a descurcat bine, chiar dacă acest an a fost unul foarte dur.

Pe măsură ce dimensiunile ecranului devin mai mari Samsung le face să arate și mai bine. Compania are mai multe modele de televizoare 8K decât orice alt producător de televizoare. Mai mult a îmbrățișat deschis noile specificații HDMI 2.1 necesare pentru 4K la 120Hz sau 8K la 60Hz.

Samsung creează din ce în ce mai multe inovații în spațiul high-end, dar pierde teren în spațiul bugetar. Aici producătorii de televizoare precum Vizio, TCL și Hisense aduc pe piață ecrane excepționale. Companiile respective fac lucruri incredibile și în mare parte este meritul lor. Dar o parte este și greșeala Samsung. Compania nu a depus la fel de mult efort în televizoarele sale Crystal UHD, precum și gama QLED.

Audio: noi căști wireless excelente, dar fără Galaxy Home

A fost un an încărcat pentru filiala audio Samsung, cu mai multe lansări pe tot parcursul anului 2020. În februarie, compania a anunțat lansarea adevăratelor căști fără fir Samsung Galaxy Buds+. Noul set a venit cu o viață a bateriei mai bună și o calitate audio superioară în comparație cu predecesorul. Dar a avut și unele minusuri din cauza lipsei caracteristicii de anulare a zgomotului activ și un sprijin codec audio limitat.

Apoi, în august, am primit Samsung Galaxy Buds Live. Este o pereche de căști neobișnuite în forma bobului de fasole. Aceste căști ciudate au reprezentat o cotitură bruscă în design pentru Samsung, foarte diferite de ce am văzut înainte. Au venit cu ANC – anularea zgomotului activ.

Mai recent, am auzit zvonuri că Samsung este pe punctul de a lansa încă o pereche de adevărate căști wireless. Se pare că Samsung Galaxy Buds Pro va fi lansate în ianuarie 2021 alături de seria Galaxy S21.

Mai trebuie să pomenim aici un dispozitiv audio pe care nu l-am văzut dar despre care au fost permanent informații. Mult așteptatul difuzor inteligent Samsung Galaxy Home. Așteptăm încă lansarea lui de peste doi ani și nu am renunțat la speranța că îl vom vedea. În sprijinul acestei speranțe vine și versiunea Samsung Galaxy Home Mini lansată anul acesta în Coreea de Sud. Până în prezent, Samsung Galaxy Home Mini nu a părăsit gazonul de acasă al companiei. În orice caz, nu ne ținem respirația pentru un difuzor inteligent Samsung în viitorul apropiat, dar sperăm că va veni.

Portabile: Galaxy Watch 3 – un alt triumf

Dispozitivele wearables nu au fost în centrul atenției pentru Samsung în 2020, dar a făcut progrese impresionante pe piață. O bună perioadă din anul acesta Samsung Galaxy Watch 3 a fost cel mai bun de pe piață. Galaxy Watch 3 a debutat în august anul acesta, iar noul ceas inteligent a adus o mulțime de caracteristici care ne-au plăcut la Galaxy Watch, cu câteva modificări impresionante și modificări de design.

În loc să schimbe tot ceea ce așteptăm de la un ceas inteligent, acesta a rafinat experiența cu o electrocardiogramă, o durată de viață a bateriei mai bună decât predecesorul său și elemente interne mai puternice.

Galaxy Watch 3 a fost pe primul loc în preferințele noastre de cele mai bune ceasuri inteligente din 2020. Câteva luni mai târziu, cu lansarea lui Apple Watch SE, smartwatch-ul Samsung a căzut pe locul doi. Dar chiar și așa, pentru foarte mulți Galaxy Watch 3 va fi cea mai bună experiență de ceas inteligent.

În plus, Samsung a mutat și pe piața trackerelor de fitness la începutul lunii septembrie. Samsung Galaxy Fit 2 are o viață a bateriei fenomenală, peste două săptămâni și a fost o surpriză plăcută pentru toată lumea. Brățara de fitness Samsung are mare trecere și se vinde foarte bine.