Seria Samsung Galaxy Jump se vinde foarte bine în Coreea de Sud

184
Samsung Galaxy Jump
Sursă foto: SamMobile

Samsung produce foarte multe telefoane, poate prea multe, pentru toată lumea și pentru toate buzunarele. Din câte se pare această strategie de a oferi ceva pentru toată lumea funcționează destul de bine. Între altele, Samsung are o serie destul de rară, se vinde doar în Coreea de Sud: Samsung Galaxy Jump.

Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri din lume. Acum am aflat, via SamMobile, că seria Samsung Galaxy Jump se vinde foarte bine în Coreea. Seria Galaxy Jump a fost lansată în colaborare cu operatorul de telefonie mobilă sud-coreean KT.  Această serie a atins vânzări cumulate de 1,5 milioane de unități în ultimii trei ani. Korea Telekom (KT) a anunțat aceste cifre la doar câteva săptămâni după lansarea Galaxy Jump 3 (cunoscut și sub numele de Galaxy M44 5G).

Galaxy Jump original, care a fost lansat în 2021, a atins vânzări de peste 500.00 de unități, în timp ce vânzările Galaxy Jump 2 au depășit un milion de bucăți. Galaxy Jump 2 are o configurație cu patru camere și este foarte popular printre părinți și utilizatorii mai în vârstă. A fost livrat cu câteva funcții exclusive, cum ar fi telecomandă, prevenirea phishingului vocal și un simplu widget YouTube.

Samsung Galaxy Jump 3 a fost lansat în Coreea luna trecută cu un preț de 400.000 KRW (~310$ / 280€). Telefonul are un procesor Qualcomm Snapdragon 888 vechi, dar încă puternic. Procesorul este asociat cu 6GB de memorie RAM și 128GB stocare internă. Telefonul are și un slot pentru carduri Micro-SD. Este optimizat pentru cei care doresc să vizioneze videoclipuri și să joace jocuri high-end pe smartphone-ul lor.

Jump sau a sări este o formă de locomoție sau mișcare în care un organism sau un sistem mecanic (robot) se propulsează prin aer de-a lungul unei traiectorii balistice. „Jump” se numește și primul single de pe albumul 1984 al formației Van Halen.

Galaxy Jump 3 un ecran LCD PLS de 6,6 inch (16,76 centimetri) cu rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Are o cameră principală la spate de 50 megapixeli, una macro de 2MP și una de adâncime de 2MP. Pentru selfie și apeluri video are o cameră frontală de 13MP. Camerele sale (principală și din față) pot înregistra videoclipuri 4K la 30 fps. Telefonul este alimentat de o baterie de 5.000 mAh și acceptă încărcare rapidă de 25W. Este un telefon ieftin și atractiv pentru foarte mulți oameni.