Samsung prezintă cele mai recente produse la MWC 2023 Barcelona

309
MCW 2023 Barcelona stand Samsung
Sursă foto: via Samsung Global Newsroom

Samsung își prezentă cele mai recente produse și servicii, inclusiv Galaxy S23 Ultra și Galaxy Book 3 Ultra la MCW 2023 Barcelona. Mobile World Congress (MWC) are la loc la Barcelona, Spania. Vizitatorii standului Samsung vor vedea cele mai recente inovații Samsung Galaxy prin expoziții captivante și interactive. Vizitatorilor li se vor oferi experiențe epice cu noua serie Samsung Galaxy S23 și ecosistemul său de produse și servicii conectate.

„La Samsung, credem că viitorul inovației Galaxy constă în angajamentul de sustenabilitate și colaborarea deschisă cu partenerii”. A declarat TM Roh, președinte și șef al departamentului Mobile eXperience (MX) Business la Samsung Electronics, potrivit Samsung Newsroom. „La MWC din acest an, suntem încântați să arătăm cum cele mai recente serii, inclusiv Galaxy S23 Ultra și Galaxy Book 3 Ultra. Acestea exemplifică abordarea Samsung de a permite noi posibilități care ne îmbunătățesc viața de zi cu zi.”

Experiențe epice cu produse și servicii puternice la MWC 2023 Barcelona

Cele mai recente inovații ale Samsung stabilesc un nou standard pentru experiențele mobile premium, care sunt îmbunătățite și mai mult de ecosistemul său de produse și servicii. La MWC 2023, Samsung arată modul în care seria Galaxy S23 întruchipează angajamentul său față de inovația de vârf în industrie, prin captarea de conținut epic și crearea de experiențe și un design mai ecologic.

Sistemul avansat de cameră din seria Galaxy S23 oferă utilizatorilor mult mai multă libertate. În acest fel posesorii de Galaxy S23 Ultra își explora creativitatea și por realiza fotografii și videoclipuri cinematografice. Vizitatorii standului pot testa inclusiv capabilitățile Nightography și camera de 200MP cu Adaptive Pixel în lumină scăzută, pentru fotografii cu detalii incredibile. Seria Galaxy S23 oferă jucătorilor și creatorilor cea mai rapidă și mai puternică performanță de până acum într-un telefon Galaxy. Vizitatorii pot juca jocuri de curse la stand și pot experimenta performanța puternică de joc a lui Galaxy S23 Ultra.

Sursă foto: via Samsung Global Newsroom

La baza inovației Samsung Galaxy Ultra se află experiența conectată cu ecosistemul Galaxy extins. Vizitatorii pot explora funcțiile conectate fără probleme de la telefon la computer cu noul Samsung Galaxy Book 3 Ultra. Laptopul oferă trecere rapidă ușoară pe mai multe dispozitive, ecrane și sisteme de operare. Participanții la MWC 2023 Barcelona pot descoperi, de asemenea, cele mai bune dintre serviciile Samsung. Au loc demonstrații pentru urmărirea somnului cu seria Galaxy Watch 5, cu Samsung Wallet și conectarea și controlul dispozitivelor Smart Home cu SmartThings. De asemenea, pot explora funcțiile de confidențialitate și opțiunile de personalizare nesfârșite disponibile pe dispozitivele Galaxy cu One UI 5.1.

Noile inovații ale seriei Galaxy S23 sunt găzduite într-un design izbitor care promovează angajamentul Samsung în materie de sustenabilitate. Seria Galaxy S23 încorporează materiale reciclate în mai multe componente ale dispozitivului decât în ​​orice alt smartphone Galaxy precedent. Este o serie construită pentru durabilitate și reparabilitate, făcându-o fiabilă pentru anii următori.

Integrarea Samsung în MWC 2023 Barcelona în colaborare cu partenerii

Samsung crede în colaborarea deschisă și în colaborarea cu parteneri de top din industrie pentru a crea cele mai bune experiențe pentru clienții săi. Datorită acestei abordări, vizitatorii vor putea găsi Samsung la diferite standuri partenere pe parcursul MWC din acest an. Participanții pot vizita Android Avenue pentru a afla despre materialele ecologice utilizate în seria Galaxy S23.

Samsung face, de asemenea, parte din standul Qualcomm. Aici vizitatorii pot vedea performanța de top a lui Galaxy S23 Ultra, prezentând noul Snapdragon 8 Gen 2. La standul Samsung se va demonstra durabilitatea sticlei ultra subțiri (UTG) utilizată pe Galaxy Z Fold 4. Vizitatorii pot experimenta, de asemenea, direct display-ul Dynamic AMOLED 2X utilizat pe seria Galaxy Book 3.

Pentru a sărbători lansarea celor mai recente produse, Samsung a montat  reclame pentru seria Galaxy S23, seria Galaxy Book 3 și familia de dispozitive Galaxy în locații marcante de la Fira Barcelona Gran Via. Standul Samsung MX (Hall3, 3I10) de la MWC 2023 Barcelona este situat în Sala 3 a Fira Barcelona Gran Via.