Când va apărea următorul smartphone Samsung Galaxy?

625
Cand va aparea urmatorul smartphone Samsung Galaxy
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung lansează o mulțime de produse noi interesante în fiecare an, iar dacă ești fan, (We❤️Samsung), te numeri printre mulți care așteaptă cu nerăbdare să iasă următorul telefon Galaxy. Să vedem care sunt primele telefoane Samsung Galaxy viitoare pe care ar trebui să le urmăriți și să ghicim datele lor de lansare pe baza lansărilor anterioare.

Vom aminti, de asemenea, noile funcții la care vă puteți aștepta de la ele pe baza zvonurilor și scurgeri de informații credibile. Abordăm aici doar modele pliabile din seria Samsung Galaxy Z, seria Galaxy S și seria Galaxy A. Modele din seriile Galaxy M și Galaxy F sunt destinate cu preponderență zonei asiatice, chiar dacă de multe ori la găsim și pe piețele europene sau americane. Iată când vă puteți aștepta ca următoarele telefoane din seriile Galaxy S, Galaxy A și Galaxy Z să fie disponibile.

Telefoane Samsung Galaxy din seria S și A

Seria Samsung Galaxy S. Următorul plus la seria Galaxy S va fi Galaxy S23, S23+ și Samsung Galaxy S23 Ultra. Am văzut că Samsung S22 Ultra arată ca un Galaxy Note și vine cu un S Pen încorporat. Este posibil ca această caracteristică să fie păstrată pe Galaxy S23 Ultra și versiunile ulterioare.

Dacă te așteptai la un nou design pe S23 Ultra, s-ar putea să fii puțin dezamăgit. Sunt informații că va fi identic ca design cu S22 Ultra. Galaxy S23 și Galaxy S23+, totuși, se așteaptă să primească o reîmprospătare a designului. Au fost deja randări pe care le-am văzut cu aceste telefoane. Toate cele trei telefoane vor avea procesorul Snapdragon 8 Gen 2, conform Makeuseof. Samsung nu a confirmat încă data oficială de lansare, dar se pare că vor fi lansate în ianuarie 2023.

Makeuseof este una dintre cele mai mari publicații tehnologice online. A fost fondată în 2006 și are sediul în Saint Laurent, Quebec, Canada. Este un blog tehnologic despre software, aplicații web, aplicații, are articole zilnic, tutoriale, sfaturi și recenzii.

Seria Samsung Galaxy A. În timp ce flagship-urile au farmecul lor, mulți oameni cumpără telefoane Galaxy S prin telefoanele Galaxy A.  Pur și simplu acestea sunt mai accesibile și oferă multe dintre aceleași caracteristici.

Spre deosebire de seria Galaxy S cu trei modele, seria Galaxy A vizează o gamă mai largă de prețuri. Dacă doriți să cumpărați unul, fiți atenți la Galaxy A14, A24, A34, A54 și A74. Toate aceste telefoane vor fi lansate până în martie 2023.

Suntem încrezători că vor arăta foarte asemănător cu predecesorii lor în ceea ce privește designul. Mai multe informații sugerează că Galaxy A54 ar putea avea o cameră principală de 50MP și nu va avea o cameră cu adâncime.

Samsung Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip

Telefoanele pliabile Samsung tind din ce în ce mai mult să devină mainstream. Acest lucru este evident prin succesul celor mai recente Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Fold 4. Dacă îți place să fii în trend cu tot ce este mai bun în domeniul mobil, viitorul Galaxy Z Fold 5 este pentru tine.

Nu ne așteptăm la nicio inovație revoluționară în știința materialelor. Cel mai probabil ecranul său va fi la fel de fragil ca și cel de pe Galaxy Z Fold 4. Dar tot timpul sperăm la o nouă găselniță Samsung în materie de ecran. Acestea fiind spuse, ne așteptăm de data aceasta la un nou design de modul de cameră, deoarece Fold 4 arătă aproape identic cu predecesorul său. Cel mai probabil, Galaxy Z Fold 5 va fi lansat în august 2023.

Galaxy Z Flip 5 se va lansa alături de Galaxy Z Fold 5 în august 2023. Știm că designul pliabil cu clapetă este mai popular decât designul pliabil în stil de carte în rândul cumpărătorilor, datorită etichetei de preț mai ieftine și atractivității la modă.

În timp ce seria Fold vizează utilizatorii care acordă prioritate productivității, seria Flip este pentru cei care caută un stil de viață esențial. Dacă te-ai plictisit de factorul de formă tradițional pentru smartphone, Samsung Galaxy Z Flip 5 va stârni cu siguranță interesul prietenilor tăi.

Samsung lansează telefoane pe tot parcursul anului. În funcție de bugetul și nevoile dvs., puteți decide cât să cheltuiți pe un nou telefon Samsung și cât timp doriți să îl păstrați. Dacă doriți cele mai bune specificații, seria Galaxy S este ținta. Dacă aveți un buget redus, seria Galaxy A vă va oferi o experiență similară cu mai puțini bani cheltuiți. Doriți să experimentați cele mai recente inovații hardware, seria Galaxy Z trebuie avută în vedere.