Iată ce face actualizarea Samsung din iulie și cine o va primi!

345
Iata ce face actualizarea Samsung din iulie si cine o va primi
Sursa foto: galaxyclub.nl

Actualizarea de securitate din iulie a fost lansată de Samsung deja pe mai multe dispozitive. Până acum nu am știut ce probleme rezolvă noua corecție de securitate, acum am aflat. Ca întotdeauna, listăm și ce dispozitive vor primi (probabil) actualizarea în săptămânile următoare.

Partea Google a actualizării din iulie constă în 23 de îmbunătățiri ale securității sistemului de operare Android în sine. Potrivit GalaxyClub, detaliile nu sunt cunoscute încă pentru două dintre cele trei remedieri critice. A treia remediere critică închide o scurgere în software-ul modemului, ceea ce a făcut posibilă blocarea modemului de la distanță.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google.

Mai multe dispozitive Samsung vor primi noua actualizare

Partea Samsung din acestă actualizare este ceva mai mare. Constă din 41 de remedieri pentru securitatea interfeței One UI. Între timp, întâlnim o îmbunătățire pentru un serviciu care, în anumite circumstanțe, a dezvăluit ID-ul unic al dispozitivului fără permisiunile corespunzătoare. În plus, sunt închise diverse vulnerabilități de securitate în funcția de căutare, managerul purtabil și aplicația Telefon.

Samsung Phone – Samsung telefon este aplicația oficială pentru efectuarea de apeluri telefonice pe dispozitivele Samsung. Este instalată implicit pe toate telefoanele și tabletele Samsung Galaxy. Are peste un million de descărcări din Galaxy Store.

Dar, ce telefoane și tablete Samsung vor primi noua corecție de securitate? Desigur, telefoanele Samsung care sunt actualizate lunar vor primi oricum actualizarea din iulie:

Dispozitive care vor primi actualizarea în acest trimestru

În plus, există și telefoane sau tablete care primesc cele mai recente actualizări de securitate în fiecare trimestru. Pentru unele dintre ele, corecția de securitate are acum trei luni, așa că ne așteptăm la patch-ul din iulie și pe aceste modele. Gândiți-vă la: Samsung Galaxy A13, Galaxy A31, Galaxy A32 (are deja) și Samsung Galaxy A71.

Galaxy A21s și Galaxy A22 urmează, de asemenea, să primească un nou patch, dar îl vor primi în curând în același timp cu upgrade-ul major la Android 12. Acest lucru este valabil și pentru Galaxy A12, care va primi și upgrade-ul în curând. Apropo: Samsung a mutat de ieri modelele Galaxy A21 pe lista dispozitivelor care primesc actualizări doar de două ori pe an. Asta înseamnă că după upgrade-ul Android 12, frecvența de actualizare a dispozitivului respectiv va scădea în mod clar.

În ceea ce privește tabletele, toate modelele din seria Tab S care sunt actualizate trimestrial încă rulează pe patch-uri suficient de recente. Este vorba despre seria Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S8. Cu toate acestea, poate exista întotdeauna o altă actualizare pentru unele modele din seria Tab A.

După cum probabil știți, data exactă la care va fi disponibilă o actualizare nu este aproape niciodată cunoscută dinainte. Pentru mai multe modele Galaxy utilizate în mod obișnuit, vă vom informa în următoarele săptămâni când patch-ul din iulie va fi lansat aici.