Samsung Galaxy Buds+ lansate în roz și roșu în Coreea

800
Sursa Foto: via sammobile.com

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds+ au fost lansate luna trecută alături de seria Galaxy 20 și pliantul Galaxy Z Flip. Cu ocazia Galaxy Upacked de la San Francisco setul wireless Samsung a fost lansat în negru, albastru și alb. Acum, compania le-a lansat în alte două culori noi: roz și roșu. Aceste noi variante sunt acum disponibile în Coreea de Sud.

Varianta roșie a căștilor wireless este disponibilă exclusiv prin intermediul operatorului de telefonie mobilă sud-coreean KT Telecom. Pe de altă parte, versiunea roz poate fi achiziționată online de pe site-ul Samsung, de la Samsung Digital Plaza, Hi-Mart, 11th Street și în alte locuri, începând de ieri. Acestea au un preț de 179.300 KRW (aproximativ 150 dolari / 130 de euro) în Coreea de Sud. Conform SamMobile, gigantul tech a declarat că a vândut peste 250.000 de bucăți din Samsung Galaxy Buds+ în Coreea.

Galaxy Buds+ cu peste 22 de ore de funcționare cu o singură încărcare

Consumatorii sud-coreeni pot utiliza o apăsare lungă de pe Galaxy Buds+ pentru a lansa aplicațiile de streaming de muzică Genie și FLO. Acestea sunt similare cu aplicația Spotify care disponibilă la nivel global. Genie Music este o filială a KT Corporation, este o companie din Coreea, specializată în producția și distribuția de conținut muzical. Serviciul său de streaming de muzică este al doilea cel mai utilizat în Coreea de Sud, cu 2,5 milioane de abonați din iunie 2018. Compania sud-coreeană spune că va adăuga opțiunea de a porni și aplicația de muzică Melon în viitor printr-o actualizare software.

Melon este cel mai mare serviciu de abonamente muzicale din Coreea de Sud, cu peste 28 de milioane de utilizatori. A fost lansat în 2004. Utilizatorii pot transmite și descărca videoclipuri și muzică și pot crea tonuri de apel personalizate. Melon este disponibil în prezent pe iOS și Android.

Noul set wireless Samsung are o autonomie de 11 ore, iar caseta wireless pentru căști are o autonomie de 11 ore pentru un total peste 22 de ore. Căștile Galaxy Buds+ dispun de un design dual-driver, Bluetooth 5.0 și trei microfoane pe fiecare parte. În ceea ce privește viteza de încărcare, căștile Samsung se pot încărca trei minute pentru a asculta melodii timp de o oră.

Samsung Galaxy Buds+ utilizează chipsetul Broadcom BCM43015 și dispune de un port USB Type-C, precum și de încărcare wireless Qi. Prezintă o calitate îmbunătățită a apelurilor audio și vocale în comparație cu Galaxy Buds și aplicații însoțitoare pentru platformele Android și iOS.

Nu știm dacă noile culori Red și Pink vor fi disponibile și la nivel global. Momentan Samsung nu a dat nicio explicație în acest sens.