Samsung Galaxy S22 Diablo Immortal va fi lansat doar în Coreea

278
Samsung Galaxy S22 Diablo Immortal
Sursa Foto: via SamMobile.com

O versiune specială de Samsung Galaxy S22 Diablo Immortal va fi lansată în Coreea de Sud. Au fost unele informații că telefoanele Samsung din seria Galaxy S22 alimentate cu Exynos ar fi avut probleme cu rularea jocului Diablo Immortal (probabil din cauza lipsei de optimizare). Se pare că acest lucru nu împiedică compania să lanseze o ediție specială S22 Ultra pentru a comemora lansarea jocului.

LG Uplus Corp., al treilea operator de telefonie mobilă din Coreea de Sud, a declarat că intenționează să lanseze un model limitat de smartphone Samsung Galaxy S22 Diablo Immortal. Telefonul va fi vândut doar în Coreea de Sud și doar în magazinele LG Uplus, potrivit The Korea Herald.

Samsung Galaxy S22 Diablo Immortal în doar 100 de exemplare

Compania de telefonie mobile LG Uplus a declarat că intenționează să vândă exclusiv 100 de unități din pachetul Galaxy S22 Diablo Immortal clienților selectați printr-o loterie online din întreaga lume. Compania va accepta înscrieri prin siteul său oficial începând cu data de 10 iunie la ora 19 (ora Coreei).

Telefonul produs în colaborare cu Samsung Electronics Co. și Blizzard pentru a sărbători lansarea „Diablo Immortal” va veni cu o serie de articole personalizate legate de Diablo. Cumpărătorii vor beneficia de un mouse pad din piele special conceput; o husă pentru telefon; suport de încărcare wireless și un card cadou Blizzard. Compania nu a anunțat prețul acestui Samsung Galaxy S22 Diablo Immortal în ediție limitată.

Blizzard Entertainment, Inc. este o companie americană producătoare de jocuri video, fondată pe 8 februarie 1991. În ianuarie 2022, Microsoft a anunțat achiziționarea Blizzard pentru echivalentul a 60,4 miliarde euro.

Compania a spus că intenționează, de asemenea, să prezinte produse mai limitate, care vizează clienții tineri în viitor, prin colaborarea pe termen lung cu Blizzard. Aceste produse vor fi direcționate către generația MZ și amatorii de jocuri pe smartphone.

Acesta este cel mai recent pachet Samsung ediție specială lansat doar în Coreea de Sud. Samsung a lansat recent o ediție Galaxy Z Flip 3 Pokemon și o carcasă Poke Ball pentru Galaxy Buds 2.