Samsung a lansat „S Pen Creator Edition”, experiență premium S Pen

211
S Pen Creator Edition
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat stylusul „S Pen Creator Edition” în Coreea de Sud în urmă cu două zile. Noul S Pen Samsung oferă o experiență premium S Pen pentru produsele Galaxy. „S Pen Creator Edition” este un produs optimizat pentru desen și scriere, pregătit pentru consumatorii care au nevoie de un S Pen premium pentru învățare digitală și activități creative personale.

Samsung S Pen Creator Edition este compatibil cu seriile de produse Galaxy S2x Ultra, Galaxy Note, tabletele Galaxy Tab și laptopurile Samsung Galaxy Book care acceptă funcția S Pen. Noul stylus vine cu două vârfuri de stilou suplimentare și un instrument de înlocuire. Noul S Pen nu este compatibil cu Samsung Galaxy Z Fold 5 sau alte modele pliabile.

Noul stylus Samsung „S Pen Creator Edition” a fost lansat într-o singură culoare albă. S Pen-ul are un preț de 121.000 woni, aproximativ 85 de euro. Este vândut pe site-urile online, cum ar fi Samsung.com, Samsung Store și alte magazine agreate de Samsung. Noul S Pen optimizat pentru desen, permite expresii detaliate prin crearea unor diferențe subtile la fiecare contur, prin sensibilitatea îmbunătățită la înclinare. Chiar și atunci când scrieți note în timp ce desenați, puteți scrie imediat fără a schimba stiloul sau vârful stiloului.

S Pen Creator Edition și 25W PD Charger Energy Saving lansate în Coreea

În plus, S Pen Creator Edition are un design premium elegant, care curge perfect de la vârful stiloului până la capacul argintiu. Greutatea aproape imperceptibilă și grosimea S Pen-ului asigură o prindere confortabilă și sunt concepute pentru a reduce oboseala mâinilor chiar și atunci când este utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

Sursă foto. Samsung Global Newsroom

De asemenea, Samsung Electronics a lansat și un adaptor de alimentare „25W PD Charger Energy Saving”. Acesta are o dimensiune compactă și funcții de economisire a energiei. Încărcătorul a fost lansat cu o zi înainte de a lansa S Pen Creator Edition.

Galiu (Ga) este un element chimic rar cu numărul atomic 31. Fără a fi descoperit, galiul a fost prezis inițial de Dimitri Mendeleev în 1871. Galiul a fost numit după numele latin al Franței (Galia) de chimistul francez Lecoq de Boisbaudran.

Noul încărcător Samsung 25W PD Energy Efficiency este fabricat din nitrură de galiu (GaN) și se caracterizează printr-o dimensiune mai subțire decât încărcătoarele existente. Continuând eforturile de reducere a deșeurilor electronice, compania a dezvăluit că o parte din corpul încărcătorului este realizată din material plastic reciclat, potrivit SamsungNewsroom.

Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Puterea de așteptare poate fi redusă de la 20 mW la 5 mW atunci când nu se încarcă, pentru a minimiza risipa de energie și a economisi energie. În plus, protejează în siguranță dispozitivele compatibile împotriva supra-curentului, precum și a temperaturilor ridicate și acceptă standardul USB 3.0 PD.

Samsung 25W PD Energy Efficiency a fost lansat lansat în două culori, alb și negru. Încărcătorul, disponibil cu un cablu cu fișă USB Tip-C costă 33.000 KRW (~23€), iar fără cablu costă aproximativ 18 euro.