Seria Galaxy S23 cu multe funcții noi și îmbunătățite ale camerei

184
Seria Galaxy S23 va avea multe funcții noi ale camerei
Sursa foto: via sammyfans.com

Cele mai multe scurgeri de informații despre seria Galaxy S23 sugerează că hardware-ul camerei nu se va îmbunătăți prea mult. Excepție face modelul high-end Samsung Galaxy S23 Ultra care va primi o camera principală de 200MP. Dar software-ul și modurile foto din noua serie emblematică Samsung ar putea fi în fața unor schimbări majore.

Potrivit TechRadar, Samsung plănuiește o serie de noi funcții și îmbunătățiri pentru camerele din seria S23. Modul Pro pentru selfie-uri, noi moduri pentru videoclipuri și multe altele vor fi printre noutăți. Nu va lipsi nici capacitatea de a filma videoclipuri hyperlapse ale cerului, cu Samsung Galaxy S23 Ultra.

Seria Galaxy S23 cu un nou Pro Mode pentru camera selfie

Se pare că Samsung adaugă, de asemenea, un mod Pro la camera frontală a seriei Samsung Galaxy S23. În acest fel veți avea mai mult control asupra selfie-urilor făcute cu Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. Trioul de telefoane vă va permite, de asemenea, să salvați fotografii RAW la rezoluție de 50MP, conform aceleiași surse. În trecut acest lucru a fost de obicei limitat la o rezoluție de 12MP. Se pare că ultimele două modificări vor veni probabil la toate cele trei modele din seria Galaxy S23. Captura video hiperlapse sky fiind o exclusivitate Ultra.

Hyperlapse este o caracteristică care vă permite să vă creați propriul videoclip time-lapse. Înregistrează la diferite rate de cadre care se adaptează automat la ceea ce înregistrați. Primul film care folosește tehnica hyperlapse datează din 1995.

Pe lângă toate acestea @UniverseIce a distribuit scurte videoclipuri promoționale, tachinând camerele de pe Samsung Galaxy S23 Ultra. Comentariul la unul dintre aceste videoclipuri scoate în evidență o „rezoluție demnă de uimire”. Este clar că se referă la camera de 200MP pe care o va avea S23 Ultra. Din alt clip video, tot de la Ice Universe, aflăm că „vin fotografii de noapte uimitoare”. Și până acum au fost informații că Samsung Galaxy S23 Ultra va putea face fotografii superbe în lumină scăzută.

Interesant, deși aceste clipuri video par să se refere doar la Galaxy S23 Ultra, în ele vedem trei camere la spate. Este numărul de camere la care ne așteptăm pe Galaxy S23 și Galaxy S23+. Știm că Ultra are patru camere la fel ca Galaxy S20 Ultra, Galaxy S21 Ultra și Galaxy S22 Ultra. Deci, este posibil o calitatea a fotografiilor îmbunătățită în lumină scăzută și la modelele standard și Plus.