Samsung Internet primește noi caracteristici de confidențialitate

386
Samsung Internet primeste noi caracteristici confidentialitate
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung oferă propriul browser de internet pentru dispozitivele sale și este o opțiune destul de robustă. Samsung Internet a fost actualizat acum cu o mână de funcții noi. Cu această actualizare au fost introduse noi funcții de confidențialitate, alături de unele modificări cosmetice.

Există o mulțime de caracteristici pe care le are browserul Samsung, care îl fac unul chiar mai bun decât Chrome, în afară de limitarea sa evidentă de a fi disponibil doar pentru dispozitive mobile. Acestea fiind spuse, majoritatea utilizatorilor care încep să utilizeze Samsung Internet nu au chef să treacă la un alt browser.

Noua actualizare Samsung Internet a fost lansată

Un motiv important pentru aceasta este setul de caracteristici pe care Samsung le-a construit pentru browserul său. Și nu numai atât, gigantul high-tech continuă să îmbunătățească și mai mult browserul. Acest lucru oferă utilizatorilor un stimulent pentru a rămâne fideli browser-ului Samsung. Noile caracteristici pe care le-a lansat zilele trecute au fost introduse anterior cu o versiune Beta acum câteva luni. Acum au ajuns la versiunea stabilă. Vedeți pe I❤️Samsung mai multe motive pentru care Samsung Internet este cel mai bun browser mobil!

Samsung Internet versiunea 14.0.3.5 a fost lansată și este deja disponibilă pentru utilizatori. Acesta aduce Panoul de control al securității – Security Control Panel , care oferă statistici cheie despre confidențialitatea dvs. online. O interfață simplă de utilizare arată câte articole și trackere au fost blocate în timpul navigării. Interfața UI conține, de asemenea, comutatoare ușor de înțeles pentru blocarea ferestrelor pop-up și redirecționări înapoi.

Browser Web – termenul World Wide Web în engleză înseamnă „pânză” (de păianjen). Web-ul a fost inventat de omul de știință englez Tim Berners-Lee în 1989 la Centrul European de Cercetări Nucleare (CERN) din Geneva, Elveția.

Smart Anti Tracking 3.0 este inclus și în această actualizare, conform Universmartphone. Această caracteristică de confidențialitate utilizează învățarea automată pe dispozitiv pentru a identifica urmăritorii site-urilor web și a-i elimina. Versiunea 3.0 a Smart Anti Tracking protejează acum împotriva tracker-urilor primare bazate pe redirecționare. Face acest lucru prin ștergerea cookie-urilor la intervale programate.

În cele din urmă, suportul pentru fonturi personalizate este acum în versiunea stabilă a browser-ului Samsung. Dacă utilizați un font personalizat pe dispozitivul dvs., Samsung Internet îl va aplica acum la toate paginile web pe care le vizitați.