Cum să utilizați modul „Watch Only” pe seria Galaxy Watch 6

127
Watch only pe seria Galaxy Watch 6
Sursa foto: 9to5google.com

Seria Galaxy Watch 6 a fost lansată în urmă cu mai puțin de o lună. De atunci, cele două ceasuri au fost întoarse pe toate părțile pentru a vedea ce pot, dar și ce nu pot cele două modele. Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic sunt un punct de referință în privința bateriei pentru ceasurile inteligente moderne. Dar și așa ambele ceasuri au modul Watch Only, pentru a mări durata de viață a bateriei.

Durata de viață a unei baterii de smartwatch sau a unui smartphone, nu este niciodată suficient de bună pentru a satisface pe toată lumea. Dar dacă doriți să extindeți durata de viață a bateriei ceasurilor din seria Galaxy Watch 6 de la zile la săptămâni, acestea au un mod special numit Watch Only. Acest mod vă ajută să economisiți la maximum bateria acestor ceasuri. Mai jos, via 9to5google vă vom arăta cum să utilizați modul „Numai ceas – Watch only” pe seria Galaxy Watch 6.

Seria Galaxy Watch 6 vine cu baterii îmbunătățite menite să facă față tiparelor purtătorului obișnuit. Nu este Watch 5 Pro cu 80 de ore de funcționare, dar este perfect adecvat și nu te lasă să-ți dorești mai mult. Galaxy Watch 6 de 40 mm are o baterie de 300 mAh iar modelul de 44 mm are una de 425 mAh. Galaxy Watch 6 Classic are aceleași baterii, chiar dacă dimensiunile sunt mai mari (43 și 47 mm).

Cu Watch Only puteți mări durata de viață a bateriei pe seria Watch 6

Vor exista momente în care doriți o durată de viață mai lungă a acestor ceasuri în cazuri de urgență. Pentru aceste situații există modul Battery Saver, care dezactivează anumite funcții, cum ar fi AOD și anumite animații, pentru a economisi cât mai mulți miliamperi. Este suficient de bun pentru a prelungi durata de viață a bateriei cu câteva ore, dar ce se întâmplă dacă vrei mai mult? Pentru acest lucru există modul Numai Ceas – Watch Only.

Modul Numai Ceas nu este nou pentru ceasurile Samsung. Când este activată, funcția dezactivează în esență toate caracteristicile ceasului Galaxy, cu excepția ecranului și a funcționalității cu o singură atingere a butonului de pornire. De fapt, ceasul tău inteligent devine doar un ceas.

Nu există AOD, așa că pornirea acestuia necesită atingerea butonului de pornire. Dincolo de asta, nu face nimic spectaculos. Este doar un ceas, exact ca unul clasic. Ar putea suna contraintuitiv, dar acest mod de ceas face minuni pentru baterie. Vă oferă câteva săptămâni înainte de a se epuiza. Iată ce trebuie să faci:

  • Pe Galaxy Watch 6, glisați în jos de pe ecranul de pornire.
  • Atingeți rotița de Setări.
  • Derulați și atingeți Îngrijirea bateriei și a dispozitivului.
  • Atingeți cardul bateriei.
  • Derulați și atingeți Numai ceasWatch Only.
  • Atingeți Porniți în partea de jos.
Sursă foto: 9to5google

Notă: pentru a dezactiva modul Numai Ceas, apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire!

În caz de urgență sau într-o o călătorie în care încărcătorul nu este accesibil, Watch Only este de mare ajutor. Puteți dezactiva oricând funcția, ceea ce înseamnă că puteți economisi câteva zile din bateria unui ceas din seria Galaxy Watch 6 și apoi puteți dezactiva limitarea pentru a reveni la utilizarea ceasului în mod normal. Perfect pentru drumeții lungi sau pentru a păstra energia până când este posibil un semnal celular.