Accesoriile oficiale pentru seria Samsung Galaxy Note 10

966
Sursa Foto: via Androidheadlines.com

Ultimele smartphone-uri din seria Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+, sunt la pachet cu tot felul de funcții și tehnologii noi. Toate acestea dau valoare celor două smartphone-uri și au scopul să le aducă în preferințele utilizatorilor. Cele două telefoane sunt puternice, sunt bine proiectate și oferă o suită de culori. Telefoanele sunt, de asemenea, scumpe, ceea ce înseamnă că sunt o investiție și trebuie luat în considerare protejarea lor cu o husă.

Samsung a lansat accesorii oficiale proprii pentru Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+. Acestea sunt huse diferite care nu sunt axate doar pe protejarea telefonului, ci permit și exprimarea propriului stil individual, ceea ce înseamnă tot felul de culori și design-uri variate.

Vă prezentăm, prin intermediul AndroidHeadlines, câteva dintre accesoriile oficiale lansate de Samsung pentru seria Galaxy Note 10. Sunt accesorii originale Samsung, fapt ce garantează calitatea, durabilitatea și oferă protecție sigură smartphone-ului.

LED Cover și S-View Flip Cover pentru Samsung Galaxy Note 10

LED Cover. Husa LED Samsung arată ca o carcasă din plastic, care acoperă spatele la prima vedere. În timp ce acoperă spatele telefonului, husa LED se aprinde și vă anunță cu icoane care pot fi văzute pe partea din spate a carcasei, care arată ca niște mici indicatoare LED, sau ca stelele dintr-o galaxie. LED Cover va fi disponibilă atât pentru Galaxy Note 10, cât și pentru Note 10+ în opțiuni de culori alb-negru.

Martin „Marty” Cooper (născut la 26 decembrie 1928) este un inginer american. În anii 1970, Cooper a inventat primul telefon mobil portabil. În 1973 a condus echipa care a dezvoltat și a adus pe piață primul telefon mobil în 1983. El este considerat „tatăl telefonului mobil”.

S-View Flip Cover. Dacă doriți ceva care să acopere întregul telefon mobil, atunci cel mai bun pariu este S-View Flip Cover. Această husă se reîntoarce cu Galaxy Note 10 și Note 10+. Husa a fost foarte populară pe o mulțime de telefoane Samsung anterioare, printre care și Galaxy S8. Deși va fi disponibilă atât pentru Note 10, cât și pentru Note 10+, opțiunile de culoare vor fi diferite. Va veni în negru, alb și argintiu pentru ambele, în timp ce Note 10 va mai primi culoarea roz și roșie, iar Note 10+ va primi o opțiune albastră. Husa va afișa notificări de la Samsung Galaxy Note 10, cum ar fi mesajele primite, apelurile, e-mailurile și multe altele. Va afișa ora, data și chiar durata de viață a bateriei, toate acestea vor fi vizibile de-a lungul marginii din dreapta a telefonului.

LED Wallet Cover, Leather Back Cover și Silicone Cover pe Note 10

LED Wallet Cover. La fel ca S-View Flip Cover, portofelul cu LED-uri este conceput pentru a vă oferi, dintr-o privire, cele mai importante informații, alături de unele detalii practice precum timpul. Vă va arăta lucruri precum notificările, apelurile și mesajele pierdute. Totuși vor fi mai puține detalii decât pictogramele de pe copertele S-View. Culorile acestui accesoriu vor fi aceleași cu S-View Flip Cover.

Leather Back Cover. Husa din piele pentru spate nu prea are nimic special. Ceea ce obțineți cu Leather Back Cover este mai mult o opțiune de lux pentru protejarea dispozitivului. Este realizată din piele de vițel, astfel încât să se simtă moale și suplă când aveți telefonul în mână. Este disponibilă într-o varietate de culori diferite și toate sunt disponibile atât pentru Samsung Galaxy Note 10, cât și pentru Note 10+. Culorile includ negru, alb, argintiu, roșu și albastru.

Silicone Cover. Similară cu husa din piele, Silicone Cover nu are funcții speciale sau lumini, dar adaugă un strat de protecție pentru telefon. Silicone Cover este mai potrivită decât o husă din plastic, deoarece este mai puțin probabil să se rupă. Sunt, de asemenea șanse mici să vă alunece din mâini, dat fiind că este confecționat din silicon și poate fi ținută mai sigur în mână. Silicone Cover vine în negru, alb, argintiu, albastru, roz și roșu atât pentru Samsung Galaxy Note 10, cât și pentru Note 10+. Are decupaje pentru camerele foto și indicatoare pentru butoanele din lateral, ceea ce înseamnă că totul este accesibil și la îndemână.

Wireless Charger Stand și Travel Adapter pentru Note 10

Rugged Protective Cover. Este cea mai bună dintre toate. Este confecționată dintr-o carcasă exterioară din plastic dur, cu bare de protecție din cauciuc așezate pe părțile laterale. În acest fel este mai sigură în mână și sunt mai puține posibilități de a cădea din mâini pe beton sau orice altă suprafață dură. De asemenea, are un kickstand încorporat pe spate, astfel încât o puteți așeza într-o anumită poziție pentru a viziona videoclipuri. Mai mult, standul poate fi poziționat astfel încât se poate pune telefonul tip portret sau peisaj. Rugged Protective Cover va veni în negru și argintiu pentru ambele modele de Samsung Galaxy Note 10.

45W Travel Adapter. Adaptorul de călătorie de 45W, după cum îi spune și numele este destinat călătoriilor și nu numai. Este excelent de utilizat atunci când ești în deplasări pentru că încarcă foarte rapid un Samsung Galaxy Note 10 sau Note 10+. Este disponibil în opțiuni de culoare alb-negru și acceptă tehnologia Samsung Super Fast Charging 2.0 pentru o încărcare rapidă atunci când ai nevoie cel mai mult.

Wireless Charger Stand. Standul pentru încărcare wireless este necesar mai ales dacă urâți cablurile de încărcare. La fel ca Travel Adapter, vine în opțiuni de culoare alb-negru și suportă tehnologia Samsung Wireless Wireless Charging 2.0. Este înclinat astfel încât puteți vedea ecranul telefonului când este în stand. Acest lucru este perfect dacă vă țineți telefonul pe noptieră sau birou și doriți să puteți utiliza telefonul ca ceas sau alarmă.