Samsung Galaxy Book 3 Go 5G va fi lansat în 2 ianuarie

212
Galaxy Book 3 Go 5G
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că va lansa laptopul Galaxy Book 3 Go 5G pe 2 ianuarie 2024. Acest laptop este echipat cu procesorul de înaltă performanță Qualcomm Snapdragon 7c+ Gen 3 Compute Platform și ecosistemul Galaxy, oferind atât productivitate, cât și conectivitate. Prețul său îl face potrivit ca prim laptop pentru studenți sau ca al doilea laptop pentru lucrătorii de birou.

Samsung Galaxy Book 3 Go 5G are un ecran LCD de 14 inch (35,56 cm) cu tehnologia de acoperire anti-orbire pentru a preveni reflexia luminii. În plus, viitorul laptop Samsung este foarte portabil, are o grosime de 15,5 mm și o greutate de 1,43 Kg. Dispozitivul este un succesor al Galaxy Book 2 Go, lansat anul cu același procesor Snapdragon care alimentează noul model.

În special, Samsung Galaxy Book 3 Go 5G este echipat cu procesorul Snapdragon 7c+ Gen 3 Compute Platform. Acest procesor este fabricat folosind procesul TSMC de 6 nm. Sunt la bord 6GB de RAM și 128GB de stocare. Noul laptop are viteza de răspuns rapidă și eficiența energetică excelentă, potrivit SamsungNewsroom. PC-ul acceptă încărcare rapidă și poate fi folosit până la 8 ore cu doar 30 de minute de încărcare, oferind o utilizare excelentă în aer liber. În același timp acceptă o conexiune perfectă cu produsele mobile Galaxy bazate pe ecosistemul Galaxy, sporind și mai mult productivitatea.

Laptopul vine cu trei funcții importante instalate din cutie. Funcția de „Control multiplu – Multi Control” vă permite să utilizați tastatura și mouse-ul PC-ului pe tablete și smartphone-uri. „Al doilea ecran” vă permite să îl utilizați ca monitor dublu prin conectarea computerului și a tabletei. Funcția „Partajare rapidă” vă permite să partajați fișiere între dispozitivele Galaxy. În plus, este instalată aplicația „Galaxy Book Experience”. Aceasta oferă explicații detaliate pentru fiecare funcție, astfel încât utilizatorii să poată utiliza cu ușurință și convenabil funcțiile ecosistemului Galaxy.

Top 10 al celor mai mari producători de PC și laptopuri din lume (2023) are pe primul loc pe Apple, pe doi este HP, iar pe trei Lenovo. Urmează DellTechnologies, Acer, Asus, MSI din Taiwan, Microsoft, Razr și Samsung.

Galaxy Book 3 Go 5G este un produs care extinde semnificativ mediul de lucru al computerelor cu rețeaua 5G ultra-rapidă și ecosistemul Galaxy”. A spus un oficial Samsung. „PC-ul Galaxy este echipat cu toată productivitatea, portabilitate și conectivitate prin 5G pentru a experimenta o viață inteligentă gratuită oricând și oriunde”.

Laptopul va fi lansat cu Windows 11 și are conectivitate wireless 5G, Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.1. Opțiunile de conectivitate prin cablu includ un port USB de tip A, două porturi USB de tip C și o mufă combo pentru căști + microfon cu conector de 3,5 mm. Are două difuzoare stereo de 1,5W.

Samsung Galaxy Book 3 Go 5G va fi lansat în culoarea argintie și poate fi achiziționat de la Samsung.com și de magazinele offline și mall-urile online ale celor trei operatori de telefonie mobile din Coreea de Sud (SKT, LG Uplus și KT). PC-ul are are un preț de 557.700 de woni aproximativ 400 de euro. Samsung nu a specificat când acest laptop va și lansat și în alte țări.