Aplicația Galaxy Labs adaugă două noi module pentru a optimiza telefonul

380
Aplicatia Galaxy Labs adauga doua noi module pentru a optimiza telefonul
Sursa Foto: via xda-developers.com

Samsung Galaxy Labs este o suită utilă de module care le permite utilizatorilor să optimizeze diferite aspecte ale dispozitivului lor. Pot face acest lucru de la gestionarea bateriei până la îmbunătățirea performanței aplicațiilor. Datorită unei actualizări, Galaxy Labs actualizează câteva dintre aceste module, precum și introduce două noi.

Lansată în octombrie 2019, aplicația primește acum o actualizare majoră. Actualizarea versiunii 2.0 pentru aplicația Galaxy Labs, care este acum live pe Galaxy Store, introduce un Memory Guardian și un Thermal Guardian. Samsung Galaxy Labs este disponibil pe anumite piețe pentru proprietarii de smartphone-uri și tablete Galaxy.

Samsung oferă o serie de funcții utilitare pentru dispozitivele sale Galaxy, fie în sistem, fie prin aplicații separate. Samsung Good Lock și Galaxy Labs sunt printre cele mai populare aplicații utilitare oferite de Samsung. În timp ce Good Lock primește actualizări destul de regulat, Galaxy Labs nu a primit același tratament de la companie. Acum, la mai bine de un an de la lansare, aplicația de optimizare a dispozitivului primește o actualizare majoră.

Galaxy Labs primește Memory Guardian și Thermal Guardian

Potrivit XDA-Developers, unul dintre noile module este cunoscut sub numele de Memory Guardian. Acesta vă permite să vedeți ce sarcini solicită în prezent memoria RAM a telefonului. Modulul include o defalcare a modului în care RAM-ul telefonului este împărțit în funcție de sistem, ce aplicații și procese cache rulează. De aici, puteți vedea o diagramă a utilizării istorice și, de asemenea, șterge aplicațiile din memorie.

Galaxy Labs primește și un modul numit Thermal Guardian. Acesta este conceput pentru a împiedica supraîncălzirea telefonului. Se spune că modulul include un glisor de prag termic pe care îl puteți regla atunci când telefonul începe să accelereze performanța. Trăgând glisorul spre stânga, telefonul va începe să reducă temperatura cu 2°. Trăgându-l spre dreapta va crește temperatura cu două grade. De multe ori smartphone-urlie se încălzesc în timpul apelurilor mai lungi. Astfel acest mod Thermal Guardian este binevenit.

Battery Tracker vă permite să urmăriți utilizarea bateriei telefonului într-o manieră mai detaliată. Puteți urmări utilizarea bateriei de la ultima încărcare completă și puteți vizualiza utilizarea bateriei în ultimele șapte zile.

Galaxy Labs a actualizat, de asemenea, câteva dintre modulele existente. Battery Tracker are o mică reîmprospătare vizuală. Între timp, funcția de alimentare a ecranului Battery Guardian trebuie acum activată pe bază de aplicație, iar economisirea de energie în timpul somnului limitează performanța în timp ce dormi, limitând activitatea de fundal și utilizarea procesorului pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Cu toate acestea, cea mai recentă actualizare pentru Galaxy Labs renunță la File Guardian, un instrument care vă permite să restaurați fișierele șterse de pe telefon. Întrucât majoritatea aplicațiilor Samsung au deja un coș de gunoi în sistem, este o mișcare de înțeles.

Actualizarea ar trebui să fie disponibilă acum prin Samsung Galaxy Store.