Samsung Galaxy S22 Ultra într-un clip video cu…. un păianjen!

390

Odată cu lansarea oficială a seriei emblematice Galaxy S22 de către Samsung era de așteptat debutul unei campanii mai agresive de marketing. Acest lucru nu s-a lăsat mult așteptat. Compania a postat acum o reclamă care evidențiază pe Samsung Galaxy S22 Ultra, cu cel mai puțin probabil dintre protagoniști – un păianjen.

Cine spune că păianjenii nu pot fi drăguți? Această reclamă provine din contul oficial YouTube al Samsung Germania, conform colegilor noștri de la site-ul american AndroidHeadlines. Clipul video ilustrează viața unui păianjen care trăiește într-o incintă dintr-un apartament. Viața creaturii se schimbă complet atunci când un nou panou publicitar cu Samsung Galaxy S22 Ultra este pus pe clădirea de afară. Toate acestea se joacă pe melodia „Love Hurts” a legendarei trupe scoțiene de rock Nazareth. Puteți vedea reclama în întregime în clipul de mai sus.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy S22 Ultra cu S Pen-ul în buzunar!

Nu este neobișnuit pentru Samsung să folosească modalități noi și inovatoare de a-și comercializa produsele. Dar acesta este cu siguranță printre cele mai bune produse pe care compania le-a produs de ceva timp. Reclama se concentrează doar pe aranjamentul camerei din spate a lui Samsung Galaxy S22 Ultra. Aceasta poate părea o abordare ciudată, dar face minuni aici.

Probabil că Samsung cheltuiește milioane de euro pentru comercializarea gamei sale de vârf recent lansate. Smartphone-ul Galaxy S22 Ultra, în special, va fi principalul obiectiv ca vânzări al companiei în următoarele câteva luni. Deși dispozitivul nu diferă semnificativ de Galaxy S21 Ultra de anul trecut, includerea stiloului S Pen este o actualizare masivă. Din păcate, dispozitivele precum Galaxy S22 și Galaxy S22+ nu acceptă S Pen. Aceasta pare o oportunitate ratată de producătorul coreean. Poate că Samsung va remedia acest lucru cu seria următoare în 2023.

Nazareth este o trupă scoțiană de hard rock formată în 1968. Formația continuă să înregistreze melodii și să facă turnee. Împreună cu Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep și Black Sabbath, Nazaterh a jucat un rol esențial în modelarea hard rock-ului.

Pentru a vă reîmprospăta memoria, Galaxy S22 Ultra are o cameră principală fantastică de 108 megapixeli. Aceasta este însoțită de una ultra-wide de 12MP, o cameră telefoto tip periscop de 10MP cu zoom optic de 10x și una tot telefoto de 10MP cu zoom optic de 3x. S22 Ultra are o cameră frontală de 40 de megapixeli cu capabilități de înregistrare video 4K și 8K la 60fps.

Toate cele trei smartphone-uri din gama Galaxy S22 sunt acum disponibile pentru precomandă. Cu toate acestea, livrarea către clienți va începe abia pe 25 februarie.