Samsung a primit 46 de premii la CES 2023 de la Consumer Technology Association

229
Samsung a primit 46 de premii la CES 2023
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics, lider global în tehnologie, a anunțat că 46 dintre noile sale produse și inovații de servicii au primit premii CES 2023. Dintre acestea trei produse au fost premiate cu cel mai prestigios premiu: Best of Innovation de Consumer Technology Association (CTA). Premiile anuale onorează designul și ingineria de cea mai mare clasă într-o multitudine de categorii de produse tehnologice de consum.

Premiile pentru inovare sunt sponsorizate de CTA, gazda și organizatorul CES 2023. Consumer Technology Association este recunoscut la nivel mondial ca scena globală pentru inovare și cel mai influent eveniment tehnologic din lume. CES 2023 va avea loc în perioada 5-8 ianuarie în Las Vegas, Nevada, cu un accent mai profund pe durabilitate. Samsung este recunoscut pentru angajamentul său de a oferi clienților o experiență perfect conectată, personalizabilă, contribuind în același timp la o lume conștientă de mediu.

Samsung a fost premiat la CES 2023 la mai multe categorii

Samsung a fost premiat în mai multe categorii, întărind angajamentul companiei de a oferi consumatorilor o experiență perfect conectată, personalizabilă, contribuind în același timp la o lume ecologică. Având durabilitatea în centrul a tot ceea ce face Samsung, consumatorii au fost încurajați să se alăture companiei în timp ce fac schimbări zilnice, având un impact semnificativ asupra mediului.

Au prins viață idei noi îndrăznețe, inclusiv investiții în materiale durabile, eficiență energetică crescută a produselor și reciclare responsabilă, precum și dispozitive recondiționate și reparabile, reducând în același timp amprenta de carbon a companiei prin utilizarea energiei regenerabile 100% în toate unitățile din SUA, Europa și China.

Produsele Samsung au fost distinse la CES 2023 cu premii pentru inovație în categoriile Imagini digitale/Fotografie, Dispozitive mobile și accesorii, Jocuri, Sănătate digitală, Tehnologii purtabile și Afișaje video, Componente și accesorii AV pentru acasă și Software și aplicații mobile. Câțiva dintre acești premiați încorporează caracteristici ecologice, inclusiv Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4. Ambele pliabile, dar și seria Galaxy S22, au în componență piese realizate din plase de pescuit reutilizate. Mai mult, ambalajul și cutiile dispozitivelor includ hârtie 100% reciclată. Samsung a primit la CES 2023 Best of Innovation Award în categoriile Periferice și accesorii pentru computer, Afișări video și Securitate cibernetică și Confidențialitate personală.

Premii Best of Innovation Award

Cip de securitate Samsung S3B512C. Acest premiu a fost primit pentru inovații în categoria Securitate cibernetică și confidențialitate personală, potrivit Samsung Newsroom. Soluția de card biometric Samsung S3B512C integrează un senzor de amprentă digitală, Element de securitate și Procesor Securizat pe un singur cip. Mai mult, are caracteristici de securitate îmbunătățite, făcute posibile de algoritmul proprietar de autentificare a amprentei Samsung și tehnologia anti-spoofing. Este primul cip de securitate all-in-one din industria de securitate cibernetică care citește informații biometrice printr-un senzor de amprentă, stochează și autentifică datele criptate într-un mod inviolabil și procesează datele în siguranță.

Premii pentru inovație au primit mai multe produse Samsung

Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition. Ca smartphone pliabil suprem pentru auto-exprimare, Galaxy Z Flip 4 este plin cu upgrade-uri inovatoare ale camerei. Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition au fost premiate în categoriile Digital Imaging/Photography și Mobile Devices & Accessories. Factorul de formă al lui Z Flip 4 permite funcționalitatea unică a camerei. De exemplu, modul FlexCam vă permite să înregistrați fotografii și videoclipuri fără mâini direct în aplicațiile preferate de rețele sociale. De asemenea, vă permite să faceți o fotografie de pe ecranul exterior fără să vă deschideți telefonul folosind Quick Shot. Flip 4 Bespoke Edition oferă un nivel de personalizare incredibil cu multe culori de carcasă și opțiuni de cadru. În total sunt 75 de combinații unice de culori.

Samsung Galaxy Z Fold 4. A fost premiat în categoriile Imagini digitale/Fotografie, Dispozitive mobile și accesorii și Jocuri. Performanța de vârf a lui Samsung Galaxy Z Fold 4, camera îmbunătățită și designul inovator îl fac puterea de productivitate a următoarei noastre generații de smartphone-uri pliabile. Fold 4 oferă experiențe de neegalat pentru jocuri puternice și productivitate sporită datorită ecranului principal și caracteristicilor Android 12L.

Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Atât Galaxy Watch 5, cât și Galaxy Watch 5 Pro au fost premiate în categoriile Digital Health și Wearable Technology. Este vorba despre urmărirea avansată a stării de sănătate, durabilitatea sporită și capacitățile de încărcare. Galaxy Watch 5 Pro este proiectat pentru aventură și un stil de viață greoi, cu funcții îmbunătățite bazate pe GPS, cea mai lungă baterie dintr-un Galaxy Watch și afișaj super AMOLED extins protejat de un cristal de safir îmbunătățit. Cu senzorul revoluționar BioActive, seria Galaxy Watch 5 oferă utilizatorilor cea mai completă imagine de până acum a informațiilor lor legate de sănătate.

Samsung Wallet și SmartThings Energy premiate la CES 2023

Samsung Wallet. Cu reputația sa de aplicație all-in-one, care merge oriunde, Samsung Wallet a fost premiat în categoria Software și aplicații mobile. Samsung Wallet combină Samsung Pass, Samsung Pay și multe altele. Astfel le oferă utilizatorilor Galaxy o modalitate nouă și simplă de a-și păstra toate elementele digitale esențiale într-un singur loc – de la carduri bancare și chei digitale la permise de călătorie, permise de conducere și legitimații de student. Odată cu integrarea unor platforme, cum ar fi SmartThings și Samsung Knox, programul oferă o interfață sigură și rafinată și acces cu o singură glisare la articolele și informațiile digitale importante.

Samsung Bespoke AI Laundry la comandă. Mașinile de spălat Samsung Bespoke AI Laundry au fost premiate pentru designul inovator și tehnologiile AI integrate. Bespoke AI Washer cu AI OptiWash a fost premiată în categoria Smart Home. Mașina de spălat Bespoke AI Washer cu AI Optimal Dry a fost premiată în categoria Electrocasnice. Bespoke AI Washer identifică automat tipurile de țesături și nivelurile de murdărie, optimizându-și performanța în consecință, în timp ce ciclurile în sine pot fi controlate cu aplicația SmartThings de la Samsung. Bespoke AI Dryer folosește senzori și algoritmi pentru a măsura conținutul de umiditate al hainelor. În acest fel ajustează timpul și temperatura de uscare pentru a optimiza fără probleme ciclurile de uscare.

SmartThings Energy. Aplicația Samsung a fost premiată în categoria Software și aplicații mobile. Samsung SmartThings Energy oferă consumatorilor o soluție fără efort pentru a reduce consumul de energie la domiciliu. Pe lângă urmărirea consumului de energie, SmartThings Energy oferă informații utile și recomandări bazate pe dispozitivele conectate la platformă și modelul de utilizare.

Memoriile pentru mobile și pentru autovehicule premiate la CES 2023

Samsung 990 PRO cu radiator SSD 2TB. SSD-ul Samsung este cea mai rapidă unitate SSD PCIe 4.0, cu o eficiență energetică superioară. Proiectat pentru console de jocuri sau PC-uri, oferă viteze fulgerătoare pentru timpi de încărcare mai rapizi. Combinația dintre un radiator, un strat de nichel pe controler și Dynamic Thermal Guard de la Samsung maximizează efectele de răcire pentru a preveni degradarea performanței din cauza supraîncălzirii. Unitatea este, de asemenea, echipată cu lumini RGB pentru a se potrivi stilului oricărei configurații.

Samsung Automotive NVMe BGA SSD 1TB (AM991). Acest SSD innovator destinat autovehiculelor oferă cea mai mare viteză de citire secvenţială din industrie pentru stocarea auto. Mai mult, are şi o capacitate operaţională excepţional de mare pentru AD/ADAS, cockpit şi sisteme de infotainment pentru vehicule. A fost premiat în categoria Divertisment și siguranță în interiorul vehiculului. Samsung Automotive NVMe BGA SSD 1TB oferă, de asemenea, cea mai mare viteză de scriere auto durabilă, de până la 1150 MB/s, datorită tehnologiei Samsung V-NAND, unui controler intern proprietar și unui design exclusiv de firmware în timp ce funcționează în siguranță în chiar și în condiții de temperaturi extreme (-40°C până la 105°C).

Samsung 512GB CXL Memory Expander. A fost premiat în categoria Computer Hardware & Components. Samsung 512GB CXL Memory Expander este primul dispozitiv de memorie care acceptă interfața CXL 2.0 și va veni într-un factor de formă EDSFF (E3.S). Este potrivit în special pentru serverele de întreprinderi de mare capacitate și centrele de date de ultimă generație. Acest nou modul de memorie este construit cu un controler CXL cu circuit integrat specific aplicației (ASIC). Utilizează DDR5 DRAM pentru a suporta lățime de bandă și capacitate maximă, permițând memoriei să fie compatibilă cu cerințele de procesare a datelor mari și Sarcini de lucru AI/ML.

Camera de 200MP și Procesorul Samsung W920 pentru dispozitive purtabile

Senzor de imagine Samsung ISOCELL HP3 CMOS. Camera de 200MP Samsung ISOCELL HP3 nu putea lipsi din tezaurul de premii Samsung. A fost premiată în categoria Imagini digitale/Fotografie. Samsung ISOCELL HP3 dispune de cea mai mică tehnologie de pixeli din camerele mobile. Tehnologia Tetra pixel permite pixelilor să capteze mai multe informații despre lumină în condiții de lumină slabă și poate realiza videoclipuri 8K cu pierderi minime în câmpul vizual. În plus, folosind tehnologia Super QPD, ISOCELL HP3 poate detecta informațiile de focalizare automată orizontal și vertical.

Procesorul Samsung W920+RF 6550 Next-gen pentru dispozitive purtabile. A fost premiat în categoria Tehnologii purtabile. Exynos W920 System on a Chip (SoC) și soluția de conectivitate Exynos RF 6550 de la Samsung este o ofertă tandem de ultimă generație care adaugă o nouă dimensiune dispozitivelor purtabile. Procesorul Exynos W920 este construit pe un nod de proces Extreme Ultra-Violet (EUV) de 5 nanometri (nm). Cipul include un modem LTE și oferă performanța cerută de dispozitivele portabile de ultimă generație cu un GPU puternic și un procesor dual-core. Cipul RF 6550 însoțitor integrează conectivitate Wi-Fi, Bluetooth și GNSS cu cea mai mare fiabilitate în designul Exynos W920.